TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar?

Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar? gibi sorular sıkça soruluyor. İşte Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 13:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar?

Galatasaray Spor Kulübü'nün Araştırma ve Geliştirme Direktörü olan Fatih Demireli, futbol yönetimi ve gazetecilik alanlarında önemli başarılar elde etmiş deneyimli bir isimdir. Peki, Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar? İşte detaylar…

FATİH DEMİRELİ KİMDİR?

Fatih Demireli, 31 Mayıs 1983 tarihinde Münih'te doğan Türk-Alman futbol yöneticisidir. 2022 yılı itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü'nde Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Demireli, 2010 yılında resmi Alman Futbol Ligi (DFB) web sitesi olan bundesliga.de'de stajını tamamladıktan sonra önce editör, ardından editör yardımcısı olarak görev aldı. SPOX.com'a geçiş yaptığı 2010 yılında Türkiye bölümünü kurdu ve daha sonra FC Bayern München için Spox'ta çalıştı. 2 Temmuz 2016 tarihinde Berlin'deki Democracia Yayınevi'ne transfer olan Demireli, Aralık 2016'ya kadar baş editörlük görevini üstlendi. 2017 yılından itibaren Socrates Spor Dergisi'nin yayıncılığını üstlendi.

Daha önce NTV-Spor için Almanya muhabiri olarak görev yapan Demireli, 2015 ile 2017 yılları arasında Türkiye'deki Eurosport'un Bundesliga yayın haklarına sahip olduğu dönemde Türkiye versiyonu için televizyon yayınları gerçekleştirdi. 2017'den bu yana zaman zaman DAZN'de yorumcu olarak yer aldı ve aynı zamanda TRT Spor'da spor yorumcusu olarak görev yaptı.

Fatih Demireli, 2022 yılında Galatasaray Spor Kulübü'nde Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak göreve başlamıştır.

FATİH DEMİR SERVETİ KADAR?

Galatasaray Spor Kulübü'nün Araştırma ve Geliştirme Direktörü olan Fatih Demireli serveti 10 milyar dolar olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.