TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray aradığı sol bek oyuncusu Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı?

Sol bek pozisyonu için özel bir çaba sarf eden sarı-kırmızılılar, Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn ile anlaşmaya vardı. Galatasaray taraftarları, transfer dedikodularında adı sıkça geçen Derrick Köhn'ün kariyeri hakkında bilgi edinmeye başladı. Peki Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı? İşte oyuncunun kariyeri...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 09:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galatasaray aradığı sol bek oyuncusu Derrick Köhn kimdir?  Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray, sol bek arayışlarına son verdi ve Almanya'da aradığı oyuncuyu buldu. Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Derrick Köhn ile anlaşma sağladı. Hannover formasıyla Bundesliga 2'de mücadele eden Köhn, bu sezon 20 maçta sahaya çıkarak 3 gol atıp, 6 asistle takımına önemli katkılar sağladı. Derrick Köhn, daha önce Bayern Münih ve Hamburg gibi kulüplerin farklı yaş kategorilerinde forma giydi. Peki, Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn hangi takımlarda oynadı? İşte oyuncu hakkında merak edilenler ve daha fazlası haberimizde…

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

Derrick Köhn, 4 Şubat 1999 tarihinde Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. Gana kökenli olan oyuncu, Almanya U19 milli takımıyla da mücadele etti.

180 cm boyundaki Köhn, güçlü fizik yapısı ve etkili sol ayağıyla öne çıkıyor. Sol bek pozisyonunun yanı sıra sol açık ve sol stoper gibi farklı bölgelerde de başarılı performans sergileyebilmektedir.

DERRİCK KÖHN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbol kariyerine Bramfeld altyapısında başlayan 25 yaşındaki oyuncu, daha sonra Hamburg'un çeşitli yaş kategorilerinde forma giydi. 2017 yılında Bayern Münih'in ikinci takımına transfer olan Köhn, 2022 yılında Hannover'e katıldı. Bu sezon Bundesliga 2'de toplam 20 maça çıkan Köhn, 3 gol atıp, 6 asistle önemli bir performans sergiledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.