TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray ile SOCAR arasında dev anlaşma imzalandı

Galatasaray Spor Kulübü, enerji firması SOCAR ile tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşması için imza töreni düzenledi. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Galatasaray ile SOCAR arasında dev anlaşma imzalandı

HÜSEYİN DEMİR 

Galatasaray Kulübü, enerji firması SOCAR ile tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleşti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Kulübü ve Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan 3 yıllık sponsorluk, reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandı." ifadeleri kullanıldı. Anlaşmaya göre SOCAR'ın, sarı-kırmızılı futbol takımının Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda forma göğüs kısmında da yer alacağı belirtildi.


SOCAR'DAN BÜYÜK DESTEK 

Yapılan açıklamada, "SOCAR Turkey Enerji AŞ, işbu sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için 5 milyon Euro olmak üzere toplamda 15 milyon Euro+KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır." denildi.


ÖZBEK: SOCAR'IN YANIMIZDA OLMASI DEĞERLİ 

Törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "SOCAR, hepimizin bildiği üzere kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın dünya devi bir markası. Avrupa'da yeni başarılara giderken SOCAR'ın yanımızda olması çok değerli. Azerbaycan Başkanı Sayın İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreci yakından takip ettikleri için teşekkür ediyorum. Uzun süreli bir iş birliğinin ilk adımı olacak." dedi 


IBADOV: GALATASARAY'IN BAŞARILI OLACAĞINDAN EMİNİZ 

Socar Türkiye Ceo’su Elchin Ibadov ise, "Galatasaray ile yıllığı 5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzaladık. Galatasaray'ın Avrupa'da başarıdan başarıya koşacağına eminiz." dedi."Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yılında olması çok değerli"


ÖZBEK: BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bu iş birliği rahmetli Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yılında olması çok değerli. Önümüzdeki dönemde bir anma için Karabağ'da bir maç ya da Türki cumhuriyetlerin katılacağı bir organizasyon planladığımızın müjdesini vermek istiyorum. Anlaşmamız hayırlı olsun. Avrupa'da başarılarımız daim olsun." dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.