TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Galatasaray Spor Kulübü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar? Haber

Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar?

Galatasaray Spor Kulübü'nün Araştırma ve Geliştirme Direktörü olan Fatih Demireli, futbol yönetimi ve gazetecilik alanlarında önemli başarılar elde etmiş deneyimli bir isimdir. Peki, Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli serveti ne kadar? İşte detaylar… FATİH DEMİRELİ KİMDİR? Fatih Demireli, 31 Mayıs 1983 tarihinde Münih'te doğan Türk-Alman futbol yöneticisidir. 2022 yılı itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü'nde Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak görev yapmaktadır. Demireli, 2010 yılında resmi Alman Futbol Ligi (DFB) web sitesi olan bundesliga.de'de stajını tamamladıktan sonra önce editör, ardından editör yardımcısı olarak görev aldı. SPOX.com'a geçiş yaptığı 2010 yılında Türkiye bölümünü kurdu ve daha sonra FC Bayern München için Spox'ta çalıştı. 2 Temmuz 2016 tarihinde Berlin'deki Democracia Yayınevi'ne transfer olan Demireli, Aralık 2016'ya kadar baş editörlük görevini üstlendi. 2017 yılından itibaren Socrates Spor Dergisi'nin yayıncılığını üstlendi. Daha önce NTV-Spor için Almanya muhabiri olarak görev yapan Demireli, 2015 ile 2017 yılları arasında Türkiye'deki Eurosport'un Bundesliga yayın haklarına sahip olduğu dönemde Türkiye versiyonu için televizyon yayınları gerçekleştirdi. 2017'den bu yana zaman zaman DAZN'de yorumcu olarak yer aldı ve aynı zamanda TRT Spor'da spor yorumcusu olarak görev yaptı. Fatih Demireli, 2022 yılında Galatasaray Spor Kulübü'nde Araştırma ve Geliştirme Direktörü olarak göreve başlamıştır. FATİH DEMİR SERVETİ KADAR? Galatasaray Spor Kulübü'nün Araştırma ve Geliştirme Direktörü olan Fatih Demireli serveti 10 milyar dolar olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray ile SOCAR arasında dev anlaşma imzalandı Haber

Galatasaray ile SOCAR arasında dev anlaşma imzalandı

HÜSEYİN DEMİR  Galatasaray Kulübü, enerji firması SOCAR ile tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleşti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Kulübü ve Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan 3 yıllık sponsorluk, reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandı." ifadeleri kullanıldı. Anlaşmaya göre SOCAR'ın, sarı-kırmızılı futbol takımının Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda forma göğüs kısmında da yer alacağı belirtildi. SOCAR'DAN BÜYÜK DESTEK  Yapılan açıklamada, "SOCAR Turkey Enerji AŞ, işbu sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için 5 milyon Euro olmak üzere toplamda 15 milyon Euro+KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır." denildi. ÖZBEK: SOCAR'IN YANIMIZDA OLMASI DEĞERLİ  Törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "SOCAR, hepimizin bildiği üzere kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın dünya devi bir markası. Avrupa'da yeni başarılara giderken SOCAR'ın yanımızda olması çok değerli. Azerbaycan Başkanı Sayın İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreci yakından takip ettikleri için teşekkür ediyorum. Uzun süreli bir iş birliğinin ilk adımı olacak." dedi  IBADOV: GALATASARAY'IN BAŞARILI OLACAĞINDAN EMİNİZ  Socar Türkiye Ceo’su Elchin Ibadov ise, "Galatasaray ile yıllığı 5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzaladık. Galatasaray'ın Avrupa'da başarıdan başarıya koşacağına eminiz." dedi."Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yılında olması çok değerli" ÖZBEK: BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN  Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bu iş birliği rahmetli Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yılında olması çok değerli. Önümüzdeki dönemde bir anma için Karabağ'da bir maç ya da Türki cumhuriyetlerin katılacağı bir organizasyon planladığımızın müjdesini vermek istiyorum. Anlaşmamız hayırlı olsun. Avrupa'da başarılarımız daim olsun." dedi.  

Galatasaray bombayı patlatıyor! Angelino'yu KAP'a bildirdi  Haber

Galatasaray bombayı patlatıyor! Angelino'yu KAP'a bildirdi 

HÜSEYİN DEMİR Kariyerinde Manchester City, PSV Eindhoven, Leipzig gibi takımlar bulunan Angelino, geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak oynamıştı. Hücum yönüyle ön planda olan Angelino, Bundesliga'da geçtiğimiz sezonu 1 gol ve 12 asistle tamamladı. Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Konu ile ilgili KAP'ta şu açıklama şu şekilde: Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ANGELİNO KİMDİR? Angelino 2016-2017 sezonunun sonuna kadar Manchester City'nin A takımıda dahil olmak Manchester City U-19 ve U-23 takımlarında da forma giydi. Angelino 30 Ocak 2016'da Aston Villa ile oynanan FA Cup mücadelesinde sonradan oyuna dahil olarak ilk profesyonel maçına çıktı. Manchester City'de istediği süreleri bulamayan Angelino sırasıyla Girona, Mallorca ve Nac Breda takımlarına kiralandı. Angelino 2018 yılında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Eindhoven ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Angelino 2018/2019 sezonunda PSV formasıyla 34 maçta forma giydi. Manchester City, sözleşmesindeki geri satın alma maddesini kullanarak, 3 Temmuz 2019'da Angelino ile yeniden sözleşme imzaladı. 31 Ocak 2020'de Manchester City ile 12 maça çıkan Angelino, sezon sonuna kadar Alman ekibi Leipzig'e kiralık verildi. 12 Şubat 2021'de Leipzig, 18 milyon Euro bonservis bedeli ile Angelino'nun bonservisini alarak 4 yıllık bir anlaşma yaptı. Leipzig, Ağustos 2022'de Hoffenheim'dan sol bek David Raum ile sözleşme imzaladıktan sonra Angelino, bir yıllığına satın alma seçeneğiyle kiralık olarak Hoffenheim'a transfer oldu. Angelino geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak oynadı.

Dünya üçüncüsü milli sporcu, 2023 Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası'na hazırlanıyor Haber

Dünya üçüncüsü milli sporcu, 2023 Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası'na hazırlanıyor

İlkokulda seçmelerde başarılı olan ve yüzme sporuna başlayan Ahmet Burak Işık, 3 yıl sonra TOHM'un yanı sıra kariyerine Kayseri Atak Spor Kulübünde devam etti. Açık Su Milli Takımı'nda da yer alarak Türkiye'yi 2 yıldır temsil eden başarılı sporcu, bir süre önce Galatasaray Spor Kulübüne transfer oldu. Ahmet Burak Işık, Türkiye'de 30'dan fazla katıldığı organizasyonda birçok madalya, Kuzey Makedonya'da yapılan FINA Kupası Açık Su Yüzme Müsabakası'nda 11'incilik, Yunanistan'da düzenlenen Uluslararası Yüzme Buluşması'nda birincilik ve Seyşeller'de gerçekleştirilen FINA Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda 4x1500 metre bayrak takım yarışında da 3'üncülük elde etti. Gelecek yıl yapılacak Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası'na katılmak isteyen milli sporcu, bu organizasyonda derece elde etmek için Kayseri'de yoğun antrenman yapıyor. "Günde çift antrenman yapıyorum" Milli yüzücü Ahmet Burak Işık, son katıldıkları şampiyonada milli takım olarak üçüncülük elde ettiklerini kaydetti. Açık sularda derece elde etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirten genç sporcu, başarısını sürdürmek istediğini söyledi. Ahmet Burak Işık, aralık ayında yapılacak Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası'yla milli takıma seçilecek sporcuların 2023 Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası'na katılmaya hak kazacağını aktardı. Bu organizasyon için çok çalıştığını ve Türkiye'yi yeniden temsil etmek istediğini dile getiren Ahmet Burak, "Sabah iki saat antrenmanlarımız oluyor. Akşam da 16.00'da başlayıp 19.00'da biten bir antrenmanımız daha var. Günde çift antrenman yapıyorum. Bunun yanı sıra fitness antrenmanlarımız da oluyor. Yoğun bir süreçle hazırlanıyoruz. İnşallah başarıyı getireceğiz." ifadelerini kullandı. TOHM Yüzme Antrenörü Ali Özmen de Ahmet Burak'ın gelecek vadeden bir sporcu olduğunu söyledi. Ahmet Burak'ın hırslı ve azimli biri olduğunu aktaran Özmen, sporcusunun şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını sözlerine ekledi. AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.