TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Fred'i transfer etmek istiyor

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Galatasaray, Manchester United forması giyen Fred'i kadrosuna katmak istiyor

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2023 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Galatasaray, Fred'i transfer etmek istiyor

HÜSEYİN DEMİR 

Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Icardi, Zamiolo, Mertens, Torreira, Angelino'dan sonra şimdi hedefte Fred var. Sarı kırmızılı yöneticilerin menajerleri Fred transferi için bütün kozlarını oynuyor. Manchester United, iyi bir bonservis ücreti istediği için transfer sekteye uğradı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fred'i kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'lı yöneticilerin yeni teklif yapacağı iddia ediliyor. 

FRED KARİYERİ
Manchester United forması giyen Fred, tam adıyla Frederico Rodrigues de Paula Santos'dur. 5 Mart 1993 doğumlu olan Breziyalı Fred, profesyonel futbol kariyerine 2009 yılında Brezilya'nın Internacional takımında başladı. Internacional'da başarılı performans sergiledikten sonra 2013 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer oldu. Manchester United formasıyla orta sahada görev yapan Fred,2020-2021 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final oynadı. Fred, 32 maçta Brezilya A Milli Takımı formasını giydi. Fred, Brezilya U-23 Milli Takımı'nda 4, Brezilya U-20 Milli Takımı'nda ise 3 karşılaşmada oynadı. Kariyerindeki 10 kupayı da Shakhtar Donetsk formasıyla kaldıran Fred; 4 Ukrayna Süper Kupa şampiyonluğu, 3 Ukrayna Kupası şampiyonluğu ve 3 Ukrayna Ligi şampiyonluğu elde etti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.