TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, evinde yenilmezlik serisini 21’e yükseltti

Galatasaray, Beşiktaş galibiyetiyle Süper Lig’de evinde maçlarda yenilmezliğini 21 maça yükseltti

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 18:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Galatasaray, evinde yenilmezlik serisini 21’e yükseltti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleyle birlikte ligde evindeki kaybetmeme serisini sürdürdü. Cimbom, ligde RAMS Park’ta en son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Aslan, bu karşılaşmanın ardından oynadığı iç sahada oynadığı 21 karşılaşmada 19 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray’dan Süper Lig’de üst üste 8. galibiyet

Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle birlikte Süper Lig’de üst üste 8. galibiyetini elde etti.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray RAMS Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve puanını 25’e yükselti. Lige Kayserispor beraberliği ile başlayan Aslan daha sonra oynadığı Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş’ı mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray ligde gelecek hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak.

Galatasaray, Beşiktaş’a evinde 7 maçtır kaybetmiyor

Trendyol Süper Lig’de evinde Beşiktaş’ı mağlup eden Galatasaray, siyah-beyazlılara karşı sahasında oynadığı son 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla siyah-beyazlılara karşı evindeki üstünlüğünü sürdürdü. Aslan, rakibe son olarak 27 Şubat 2017 tarihinde sahasında yenildi. Cimbom bu derbinin ardından oynadığı 7 karşılaşmayı da kaybetmedi. Aslan bu süreçte 6 galibiyet elde ederken, 1 kez berabere kaldı

Okan Buruk, 4. derbi galibiyetini aldı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçıyla birlikte sarı-kırmızılıların başında çıktığı 5. derbide 4. galibiyetini kazandı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Bu maçla birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 5. derbisini oynadı ve 4. galibiyetini elde etti. Buruk, 2 Fenerbahçe müsabakasını da kazanırken, Beşiktaş ile oynadığı 3 maçta ise 2 galibiyet aldı.

Icardi bu sezonki gol sayısını 14’e çıkardı

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Beşiktaş maçıyla birlikte bu sezonki gol sayısını 14’e yükseltti.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederken, Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi de rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Müsabakanın 26. dakikasında baskı sonucu kazanılan topu ceza sahası içinde alan Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Başarılı futbolcu, 82. dakikada da kazanılan penaltıda topun başında geçti ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını 10’a çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3, gruplarda da 1 golü bulunan Mauro Icardi toplamdaki gol sayısını da 14'e yükseltti.

Mücadeleye 11’de başlayan Icardi, 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisini 50 bin 429 seyirci izledi

Galatasaray-Beşiktaş derbisini RAMS Park’ta toplam 50 bin 429 taraftar takip etti.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş’ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve yenilmezliğini sürdürdü. Bu önemli karşılaşmayı RAMS Park’ta toplam 50 bin 429 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar tribünleri tamamen doldururken, 2 bin 400 siyah-beyazlı taraftar da deplasman tribününde takımlarını destekledi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Derbide Filistin için saygı duruşu: Oyuncular siyah bantla sahada

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.