TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray bombayı patlatıyor! Angelino'yu KAP'a bildirdi 

Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Almanya Ligi'nde RB Leipzig forması giyen Angelino'yu KAP'a bildirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Galatasaray bombayı patlatıyor! Angelino'yu KAP'a bildirdi 

HÜSEYİN DEMİR

Kariyerinde Manchester City, PSV Eindhoven, Leipzig gibi takımlar bulunan Angelino, geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak oynamıştı. Hücum yönüyle ön planda olan Angelino, Bundesliga'da geçtiğimiz sezonu 1 gol ve 12 asistle tamamladı. Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Konu ile ilgili KAP'ta şu açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANGELİNO KİMDİR?

Angelino 2016-2017 sezonunun sonuna kadar Manchester City'nin A takımıda dahil olmak Manchester City U-19 ve U-23 takımlarında da forma giydi. Angelino 30 Ocak 2016'da Aston Villa ile oynanan FA Cup mücadelesinde sonradan oyuna dahil olarak ilk profesyonel maçına çıktı. Manchester City'de istediği süreleri bulamayan Angelino sırasıyla Girona, Mallorca ve Nac Breda takımlarına kiralandı. Angelino 2018 yılında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Eindhoven ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Angelino 2018/2019 sezonunda PSV formasıyla 34 maçta forma giydi. Manchester City, sözleşmesindeki geri satın alma maddesini kullanarak, 3 Temmuz 2019'da Angelino ile yeniden sözleşme imzaladı. 31 Ocak 2020'de Manchester City ile 12 maça çıkan Angelino, sezon sonuna kadar Alman ekibi Leipzig'e kiralık verildi. 12 Şubat 2021'de Leipzig, 18 milyon Euro bonservis bedeli ile Angelino'nun bonservisini alarak 4 yıllık bir anlaşma yaptı. Leipzig, Ağustos 2022'de Hoffenheim'dan sol bek David Raum ile sözleşme imzaladıktan sonra Angelino, bir yıllığına satın alma seçeneğiyle kiralık olarak Hoffenheim'a transfer oldu. Angelino geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak oynadı.

angelino_ilkses

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.