TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolseverleri mutlu eden haber! Maçlar artık Youtube’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolseverleri ilgilendiren mutlu haberi duyurdu. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 16:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Futbolseverleri mutlu eden haber! Maçlar artık Youtube’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maçların bir kısmını canlı olarak kendi YouTube kanalı üzerinden yayınlama kararı aldı. Peki hangi lig maçları Youtube üzerinden izlenebilecek? İşte tüm detaylar haberimizde…

HANGİ LİG MAÇLARI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLENECEK?

Bugün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) YouTube kanalında gerçekleşen ilk canlı yayın, Kastamonuspor ile Sarıyer arasındaki maçla başladı. Saat 14.00'te Kastamonu Gazi Stadyumu'nda başlayan bu karşılaşma, Federasyonun 2. Lig ve 3. Lig maçlarını daha geniş kitlelere ulaştırma ve ilgiyi artırma stratejisinin bir parçası olarak planlandı.

maç

Artık resmi olarak YouTube üzerinden takip edilebilecek olan bu maçlar, futbolseverlere daha fazla seçenek sunmayı ve genç yetenekleri tanıtmayı amaçlamaktadır. Bu adım, liglerin izlenme oranını artırarak Türk futboluna daha fazla ilgi çekmeyi hedeflemektedir.

Önümüzdeki haftalarda her Pazar günü, 2. Lig ve 3. Lig'den birer maç, canlı olarak YouTube platformunda yayınlanacak. Bu adım, Türk futbolunun alt liglerine ve genç yeteneklere daha fazla görünürlük kazandırmayı hedefliyor.

TFF ayrıca, Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarının yayın hakları konusunda resmi açıklamayı yaparak, 2024-2027 sezonlarındaki yayın haklarının beIN Media Group'a ait olacağını duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.