TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransız futbolunun parlayan yıldızı: Ousmane Dembele kimdir? Ousmane Dembele ne kadar maaş alıyor?

Türk takımlarıyla adı anılan Fransız yıldız Moussa Dembele, Paris Saint-Germain'in hücum hattında etkili bir şekilde görev yapıyor. Fransa'da forma giyen başarılı santrafor oyuncusu Moussa Dembele kimdir? Ousmane Dembele ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 16:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fransız futbolunun parlayan yıldızı: Ousmane Dembele kimdir? Ousmane Dembele ne kadar maaş alıyor?

Fransız yıldız isim Moussa Dembele’nin yaşamı ve kariyeri araştırılıyor. Futbolseverler, Fransız futbolcu ile ilgili tüm detayları araştırıyor. Peki, Ousmane Dembele kimdir? Ousmane Dembele ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

dembele

OUSMANE DEMBELE KİMDİR?

Fransız futbolunun parlayan yıldızlarından biri olan Ousmane Dembele, Paris Saint-Germain'in hücum hattında etkili bir şekilde görev yapıyor. 15 Mayıs 1997 doğumlu olan Dembele, Ligue 1'in önde gelen takımlarından biri olan Paris Saint-Germain'de forvet pozisyonunda sahaya çıkıyor.

26 yaşındaki futbol yıldızı Masour Ousmane Dembele, Paris Saint-Germain takımında forma giyen ve 10 numaralı formayı taşıyan önemli bir forvet oyuncusudur. Doğum tarihi olan 15 Mayıs 1997'de Fransa'nın Vernon şehrinde dünyaya gelen Dembele, 1.77 metre boyunda ve hızıyla dikkat çeken bir futbolcudur.

Futbol kariyerine Madeleine Évreux altyapısında başlayan Dembele, daha sonra Rennes'in altyapısında yetişti. Profesyonel kariyerine 2014 yılında Rennes II takımında başlayan ve 22 maçta 13 gol atan Dembele, Rennes forması altında da 26 maçta 12 gol kaydetti.

Borussia Dortmund'a transfer olduğunda Avrupa'nın dikkatini çeken Dembele, burada 32 maçta 6 gol atmıştır. Ancak kariyerindeki en dikkat çekici dönemlerden biri, 2017 yılında Barcelona'ya transfer olduğu zaman başladı. Barcelona'da toplam 127 maçta forma giyen Dembele, 24 gol kaydetti. Bu süreçte milli takım formasını da sık sık terleten Dembele, Fransa formasıyla 41 maça çıkıp 5 gol atmıştır.

Fransa'nın köklü kulüplerinden Paris Saint-Germain, Barcelona'nın 26 yaşındaki hücum oyuncusu Ousmane Dembele'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Paris ekibinin bu transfer için 50.4 milyon euro bonservis bedeli ödediği belirtildi.

Rennes altyapısından yetişen Dembele, 2016 yılında Borussia Dortmund'a transfer olmuş ve ardından 2017'den bu yana Barcelona forması giymişti.

dembele

OUSMANE DEMBELE KAÇ MİLYON EURO?

Ousmane Dembele’nin güncel piyasa değeri 50.4 milyon Euro.

dembele

OUSMANE DEMBELE NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Ousmane Dembele, yıllık 25 milyon Euro maaş alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.