TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli Gençlik Spor'da istihdam olanağı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından istihdam edilmek üzere ataması yapılan sözleşmeli personeller Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ailesine katıldı

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 15:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Denizli Gençlik Spor'da istihdam olanağı

Spor Hizmetleri, Yurt Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri alanlarında il çapında geniş bir çerçevede hizmet veren Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Spor organizasyonlarıyla yaz dönemini hareketli geçiren Kurum, yeni haftada üniversitelerin başlayacak olmasıyla yurtlarda misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Gençlik spor ailesi büyüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere, boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonları için KPSS puanları baz alınarak 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihlerinde başvurular alınmıştı. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılan başvurular neticesinde sonuçlar açıklandı ve hak kazanan asil adaylar yeni mesleklerine adım attı. Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne atanan 45 büro personeli, 7 psikolog, 55 destek personeli ile TYP çerçevesinde 112 personel yeni görevlerine başladı. Önümüzdeki günlerde açıklanacak 52 güvenlik personeli alımı ile Gençlik Spor ailesi kadrolarını genişletecek.

Kuruma yeni atanan personelin iki gün sürecek uyum programı açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; gençlik, spor ve yurt hizmetleri alanlarında 7/24 hizmet verdiklerini, kurum olarak dinamik bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. “Milletimizin emaneti olan gençlerimize yurtlarda, spor alanlarında ve gençlik merkezlerinde ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ anlayışıyla hizmet vermek her zaman temel vizyonumuzdur” diyen İlman, yeni gelen personellerle güçlerine güç kattıklarını söyledi. Yeni personele görevlerinin hayırlı olmasını dileyen İlman, heyecanı gözlerinden okunan gençlerden aşkla ve heyecanla çalışma sözü aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Osman Aşkın Bak, 11 Ekim 1966 tarihinde İstanbul'un Üsküdar semtinde doğdu. Aslen Rizeli olan Bak, lise öğrenimini Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi'nden mezun oldu.

İngiltere'de Nottingham Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi ve Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisansını, İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Programında doktorasını yaptı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk İran İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği yaptı. İstanbul Ticaret Odası'nda Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Çeşitli spor kulüplerinde Genel Sekreterlik ve Başkanlık görevleri ile federasyonlarda Yönetim Kurulu Üyeliği, Kurul Üyeliği, Genel Kurul Delegeliği ve Başkanlık görevlerinde bulundu.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimde İstanbul 2. bölgeden milletvekili seçildi. 24. Dönemde İstanbul, 25, 26 ve 27. Dönemde Rize Milletvekili seçildi.

NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Üyesi ve Dışişleri Komisyonu Sözcüsü oldu. NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) Siyasi Komite Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanlığı yaptı.

Çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca ve Farsça biliyor.

65. Hükümette Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev aldı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.