TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deli İbo lakaplı İbrahim Üzülmez kimdir? İbrahim Üzülmez ne kadar maaş alıyor?

Deli İbo lakaplı teknik direktör İbrahim Üzülmez'in hayatı ve kariyerine dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki İbrahim Üzülmez kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Deli İbo lakaplı İbrahim Üzülmez kimdir? İbrahim Üzülmez ne kadar maaş alıyor?

Deli İbo lakaplı İbrahim Üzülmez'in hayatı ve kariyeri, futbolseverlerin merakını uyandırıyor. Kocaeli doğumlu olan Üzülmez, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olarak sol bek pozisyonunda görev yapmıştır. İbrahim Üzülmez kimdirİbrahim Üzülmez maaşıda merak konusu oldu. İşte İbrahim üzülmez hakkında merak edilen detaylar...

İbrahim Üzülmez kimdir?

İbrahim Üzülmez, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. 1974 yılında Kocaeli'de doğmuş olan Üzülmez, sol bek pozisyonunda görev yapmış ve "Deli İbo" lakabıyla tanınmıştır.

Futbol kariyerine 16 yaşında Gönenspor'da başlayan İbrahim Üzülmez, daha sonra Kardemir Karabükspor, İskenderun Demir Çelik SK, Amasyaspor gibi çeşitli kulüplerde forma giymiştir. Gaziantepspor'a transfer olduğunda ise istikrarlı performansıyla dikkat çekmiş ve 2000-2001 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştur.

Beşiktaş forması altında önemli başarılara imza atan Üzülmez, özellikle Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunda kilit bir oyuncu olmuştur. Ancak 2008-2009 sezonunda takım arkadaşı İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga sonrası kadro dışı kalmış ve kaptanlık pazubandını kaybetmiştir. Bununla birlikte, sezona Mustafa Denizli'nin jestiyle kaptan olarak veda etmiştir.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra farklı kulüplerde forma giyen İbrahim Üzülmez, 2011 yılında futbolculuk kariyerine son vermiştir. Takım kaptanlığı ve sahadaki liderliğiyle tanınan Üzülmez, Türk futboluna unutulmaz anılar bırakmıştır.

İbrahim Üzülmez ne kadar maaş alıyor?

Deli İbo lakabıyla tanınan İbrahim Üzülmez 1.7 milyon TL kazandığı bilinmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.