TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cimbom elendi, Başakşehir'in rakibi Ankaragücü

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, Medipol Başakşehir ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya geldi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 20:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cimbom elendi, Başakşehir'in rakibi Ankaragücü

HÜSEYİN DEMİR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 3-2’lik skorla kazanarak yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti.

MAÇ TEMPOLU BAŞLADI
Maça hızlı ve tempolu başlayan sarı kırmızılılar ön alanda baskıyla oynadı. Kerem Aktürkoğlu'nun golü VAR değerlendirmesiyle geçerli olmadı.  Başakşehir'de  12. dakikada Patryk Szysz, sol çaprazdan Serdar Gürler’in asistiyle fileleri havalandırdı.

BAŞAKŞEHİR SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİTTİ
Icardi ve Mertens ile hücumda etkili olan cimbom, rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. Mertens’in 20. dakikada kullandığı kornerde Kaan Ayhan golü attı ve maç 1-1 oldu. Medipol Başakşehir, 30. dakikada öne geçti. İlk yarı Başakşehir'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

SZYSZ SON SÖZÜ SÖYLEDİ
İkinci yaro Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin golüyle başladı ve skor 2-2 oldu. Başakşehir kontrollü oyununa devam ederken, rakip yarı sahada hızlı hücumlarla atak etti. Maçın 66. dakikasında Mahmut'un vuruşu kaleci Muslera'dan sekti ve akabinde Szysz golünü atarak takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın uzatmalarında hata yapmayan Başakşehir, güçlü rakibi Galatasaray'ı yenerek yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti.

Stat: Nef Stadyumu

Hakemler: Kadir Sağlam, Volkan Ahmet Narinç, Mustafa Sönmez

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı (Dk. 85 Gomis), Kazımcan Karataş, Torreira, Midtsjö (Dk. 67 Oliveira), Zaniolo (Dk. 67 Yunus Akgün), Mertens (Dk. 75 Barış Alper Yılmaz), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 66 Rashica), Icardi

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Ahmed Touba, Lima, Mahmut Tekdemir, Biglia, Szysz (Dk. 82 Deniz Türüç), Aleksic (Dk. 74 Berkay Özcan), Serdar Gürler (Dk. 75 Januzaj), Figueiredo (Dk. 75 Keny)

Goller: Dk. 12 ve 66 Szysz, Dk. 30 Aleksic (Medipol Başakşehir), Dk. 20 Kaan Ayhan, Dk. 51 Icardi (Galatasaray)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.