TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Türkiye Kupası

Türkiye Kupası haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Türkiye Kupası haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Karşıyaka, Türkiye Kupası'ndan elendi: Karşıyaka-Bigaspor:0-1 Haber

Karşıyaka, Türkiye Kupası'ndan elendi: Karşıyaka-Bigaspor:0-1

TFF 3.Lig'de büyük heyecan sona erdi. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği TFF 3.Lig'de birbirinden keyifli ve heyecanlı maçlar oynanmaya devam ediyor. Karşıyaka Spor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bigaspor ile Bornova Aziz Kocaoğlu stadyumunda karşı karşıya geldi. Yeşil kırmızılılar, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda Bigaspor'u misafir etti. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Karşıyaka ile Bigaspor mücadele etti. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını misafir takım Bigaspor, 1-0 önde bitirdi. İzmir ekibi ikinci yarıda istediği hücum organizasyonunu kuramadı. Karşılaşmanın golünü 45+2. dakikada Arif attı. İkinci yarıda net gol pozisyonu olmadı. Her iki takımda savunmada sert ve agresif oynamaya başladı. Misafir takım Bigaspor hata yapmadan Karşıyaka'yı 1-0 yenerek bir üst tura atladı. Karşıyaka, Bigaspor maçına genç  oyuncularla sahaya çıktı. İkinci yarıda hücumda yüklenen yeşil kırmızılılar mağlup ayrıldı. Yeşil kırmızılı futbolcular bu maçtan galibiyet elde etseydi önemli prim kazanacaktı. İzmir temsilcisi Karşıyaka, Ersin Aka yönetiminde TFF 3.Lig'de Ergene Velieşme maçına hazırlanıyor. MAÇLAR AZİZ KOCAOĞLU STADYUMU'NDA Karşıyaka’nın Türkiye Kupası'nda Bigaspor ve ligde Ergene Velimeşe Spor ile oynayacağı maçların Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’ndaki saha bakımı çalışmaları nedeniyle Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacağı açıklanmıştı. Yeşil kırmızılılar belirli bir süre maçlarını Bornova'da oynayacak. Taraftarlar ise Karşıyaka'dan Bornova'ya maçlar için otobüs talebinde bulundu. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Karşıyaka Spor Kulübü hem TFF 3.Lig'de başarılı olmak istiyor. Karşıyaka'nın bu yıl hedefi TFF 3.Lig'de şampiyon olmak... BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türkiye,  Hırvatistan’ı deplasmanda devirdi

Cimbom elendi, Başakşehir'in rakibi Ankaragücü Haber

Cimbom elendi, Başakşehir'in rakibi Ankaragücü

HÜSEYİN DEMİR Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 3-2’lik skorla kazanarak yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti. MAÇ TEMPOLU BAŞLADI Maça hızlı ve tempolu başlayan sarı kırmızılılar ön alanda baskıyla oynadı. Kerem Aktürkoğlu'nun golü VAR değerlendirmesiyle geçerli olmadı.  Başakşehir'de  12. dakikada Patryk Szysz, sol çaprazdan Serdar Gürler’in asistiyle fileleri havalandırdı. BAŞAKŞEHİR SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİTTİ Icardi ve Mertens ile hücumda etkili olan cimbom, rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. Mertens’in 20. dakikada kullandığı kornerde Kaan Ayhan golü attı ve maç 1-1 oldu. Medipol Başakşehir, 30. dakikada öne geçti. İlk yarı Başakşehir'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. SZYSZ SON SÖZÜ SÖYLEDİ İkinci yaro Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin golüyle başladı ve skor 2-2 oldu. Başakşehir kontrollü oyununa devam ederken, rakip yarı sahada hızlı hücumlarla atak etti. Maçın 66. dakikasında Mahmut'un vuruşu kaleci Muslera'dan sekti ve akabinde Szysz golünü atarak takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın uzatmalarında hata yapmayan Başakşehir, güçlü rakibi Galatasaray'ı yenerek yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti. Stat: Nef Stadyumu Hakemler: Kadir Sağlam, Volkan Ahmet Narinç, Mustafa Sönmez Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı (Dk. 85 Gomis), Kazımcan Karataş, Torreira, Midtsjö (Dk. 67 Oliveira), Zaniolo (Dk. 67 Yunus Akgün), Mertens (Dk. 75 Barış Alper Yılmaz), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 66 Rashica), Icardi Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Ahmed Touba, Lima, Mahmut Tekdemir, Biglia, Szysz (Dk. 82 Deniz Türüç), Aleksic (Dk. 74 Berkay Özcan), Serdar Gürler (Dk. 75 Januzaj), Figueiredo (Dk. 75 Keny) Goller: Dk. 12 ve 66 Szysz, Dk. 30 Aleksic (Medipol Başakşehir), Dk. 20 Kaan Ayhan, Dk. 51 Icardi (Galatasaray)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.