TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme derbisinde Kurtlar Vadisi Resitali: Taraftarlardan Süleyman Çakır kareografisi

Bölgesel Amatör Lig'in 4.haftasında Alaçatıspor ile Çeşme Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Alaçatıspor'un ev sahibi olduğu derbide sarı lacivertli taraftarlar maçtan önce Kurtlar Vadisi cendere müziği eşliğinde dizinin karakterlerinden Süleymen Çakır'ın kareografisini hazırladı. Alaçatıspor ile Çeşme Belediyespor arasındaki ezeli rekabet haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çeşme derbisinde Kurtlar Vadisi Resitali: Taraftarlardan Süleyman Çakır kareografisi

Bölgesel Amatör Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet her geçen yıl artıyor. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden takımların yöneticileri pahalı oyuncuları transfer ederek bütçeler artıyor. Kesenin ağzını açan spor kulüplerinin yöneticileri takımlarından her zaman başarı istiyor.

kurtlar vadisi kareografi

SÜLEYMAN ÇAKIR KAREOGRAFİSİ

İzmir'de Bölgesel Amatör Lig'in 4.haftasında Alaçatıspor ile Çeşme Belediyespor karşı karşıya geldi. Çeşme derbisi nefesleri keserken 0-0 golsüz berabere sona erdi. Alaçatısporlu taraftarlar ezeli rakibi Çeşme Belediyespor maçında tribünlerde Kurtlar Vadisi dizisi karakterlerinden Süleyman Çakır'ın kareografisini hazırladı. Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını son topa kadar destekledi. Peki, Alaçatıspor-Çeşme Belediyespor rekabeti nasıl başladı? İki takım taraftarları birbiri ile neden düşman oldu? İşte Alaçatıspor- Çeşme Belediyespor rekabeti sizlerle...

derin rekabetttt

ALAÇATILILAR TARAFTAR GRUBU

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta Çeşme Belediyespor ve Alaçatıspor kozlarını paylaştı. İki ezeli rakip Alaçatı 15 Eylül Sahasında karşılaştı.Alaçatı'daki yerel derbi maçına, güvenlik önlemleri nedeniyle Çeşme Belediyespor taraftarları alınmadı.Alaçatıspor taraftarları tribünleri doldurdu. Sarı lacivertli taraftarlar maçta Süleyman Çakır'ın "Biat edin" kareografisini hazırladı. Alaçatılılar Bağımsız Taraftar Grubu maçta şovunu yaptı. Alaçatıspor'un bilinen taraftar grubu 2015 yılında kuruldu. Kareografi ve tribün performanslarıyla bilinen taraftar grubu Amatör Lig'in gözdesi oldu.

süleyman çakır ara foto

ÇEŞME'DE DERİN REKABET

Alaçatıspor ile Çeşme Belediyespor bugüne kadar 10 maçta kozlarını paylaştı.Bu maçlarda Çeşme Belediyespor 3 kez kazanırken Alaçatıspor 2 kez kazandı. 5 kez ise Çeşme derbisi berabere sona erdi. En son 5 Kasım 2023 tarihinde karşılaşan iki ekip arasındaki bir sonraki maç 18 Şubat 2024 tarihinde oynanacak. Çeşme ve Alaçatı arasında yaşanan rekabet uzun yıllardan beri devam ediyor.

Her iki takımın taraftarları rekabet ve mücadeleden dolayı derbi maçlarında özel kareografiler hazırlıyor. Alaçatıspor İzmir'in ve Çeşme'nin en eski köklü kulüplerinden biri olarak biliniyor. 30 Nisan 1927 yılında, Alaçatılı 11 çiftçi tarafından kurulan kulüp günümüze kadar liglerde mücadele etmiştir. Çeşme Belediyespor ise 1994 yılında kurulmuştur. Belediyenin desteği ile uzun yılar alt liglerde ve amatör ligde yer almıştır. Çeşme Belediyespor ile Alaçatıspor arasında oynanan 2022 senesindeki müsabakada her iki takımın taraftarları, yöneticileri ve futbolcuları birbirine girmişti. Çeşme Belediyespor- Alaçatıspor arasında oynanan maçlar güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanıyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Siyasetin Tarzanı Özgür Özel: Doğasever Özgür Özel Siyasetin Tarzanı mı?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.