TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyasetin Tarzanı Özgür Özel: Doğasever Özgür Özel Siyasetin Tarzanı mı?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ilk önce "Siyasetin Tarzanı" benzetmesi nerede yapıldı? Özgür Özel Siyasetin Tarzanı mı? Doğasever, çevre dostu, sporsever kimliğiyle bilinen Özgür Özel, Manisa'da hangi çevre ödülünü aldı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 09:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Siyasetin Tarzanı Özgür Özel: Doğasever Özgür Özel Siyasetin Tarzanı mı?

CHP Genel Başkanı Manisalı Özgür Özel, başkan olduktan sonra baba ocağı Manisa'yı ziyaret etti. Başkan Özel, Manisa CHP örgütü ile bir araya geldikten sonra Manisa İl, İlçe Başkanlarıyla siyasete ilk adım attığı yer olan doğduğu ve büyüdüğü şehirde açıklamalarda bulundu. Manisalıların bağrına bastığı Özgür Özel, memleketinde büyük coşku ve heyecanla karşılandı.

manisa tarzanı

DOĞASEVER MANİSA TARZANI

Başkan Özel, büyük vefada bulunarak siyasete ilk başladığı şehirde, kendisini göreve ilk davet eden eski Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet ablasını ziyaret ederek ellerinden öptü. Daha sonra Özel, ailesiyle bir araya geldi ve mezarlığı ziyaret etti. Manisa’nın sembol ismi olan Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi'yi mezarında ziyaret eden Özgür Özel, dua okudu. Sporsever, doğa dostu, sinema tutkusu olan çevreci ve entelektüel Manisa Tarzanı, Manisalıların ve tüm Türkiye'nin gönlünde taht kurmuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de doğup büyüdüğü şehirde çevreci, doğasever kimliğiyle önemli görev ve hizmetlerde bulunurken Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi'nin anmalarında hep "Özel" açıklamalarda bulunmuştu. Peki, Kurtuluş Savaşı'nda İstiklal Madalyası alan Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi için Özgür Özel daha önceden hangi açıklamalarda bulundu? Manisalı Özür Özel Siyasetin Tarzanı olarak mı biliniyor?  İşte "Siyasetin Tarzanı" Özgür Özel'i sizler için derledik...

siyasetin manisa tarzanı program foto

SİYASETİN TARZANI ÖZGÜR ÖZEL

27 Nisan 2023 tarihinde Cansu Canan Özgen'in 40 programına katılan Özgür Özel, siyasetin tarzanı mısınız? sorusuna samimiyetle şöyle yanıt veriyor:

Soru güzelmiş. Öyle bir ödülüm var. Manisa'da Eczacı Odası Başkanıyım... Atık pilleri toplamak için Eczacılar arasında yarışma yaptık, en çok pil toplayanlara hafta sonu tatili ve buna benzer ödüller düzenledik. Eczacılar 6 ton pil topladı yaklaşık üç ay içerisinde halen daha topluyorlar. Ben o yarışmada 1.olarak Manisa Tarzanı Çevre Yarışması'nda ödül almıştım. O yüzden Manisa Tarzanı'na layık olabilmek için onun kadar fedakar, cesur ve cefakar olmak lazım... Manisa Tarzanı'nı örnek alıyoruz, eğer bir gün Özgür Özel siyasetin Manisa Tarzanı'ydı derlerse bu benim için en büyük hayalim olur. Manisa Tarzanı'nın kabri Manisa'ya girince hemen girişte ve sağ tarafta, akrabalarımın ise hemen yakınındadır. Manisa Tarzanı ile eğer beni özdeşleştirirlerse, siyasetin tarzanı Özgür Özel derlerse bu benim için en büyük ödül olur.

özgür özel büyük vefa

ÖZGÜR ÖZEL'DEN BÜYÜK VEFA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasete ilk başladığı şehir olan Manisa'yı ziyaret etti. Büyük kitleler Özgür Özel'i coşku içerisinde karşıladı. Bayram havasında geçen karşılamada Özgür Özel, siyasete ilk başladığı şehirden önemli mesajlar verdi. Ege Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Eczacılık mesleğine başlayan Özgür Özel, dükkanında FIFA 99 bilgisayar oyununu oynarken meslek büyüğü Manisa Eczacı Odası Başkanı Nükhet ablasından telefon almıştı. Özgür Özel'i göreve davet eden Nukhet ablası, büyük gurur duyduğunu ifade etti. Özel, Nukhet ablasından sonra aile büyüklerinin yanına gitti. Daha sonra Manisa'da mezarlığı ziyaret eden Özgür Özel, aile büyükleri ve  Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi için dua okudu. Özgür Özel daha sonra 12 Eylül 1980 darbesi öncesinde öldürülen meslektaşlarının mezarlarını ziyaret etti. Özel, sosyal medya hesabından şu mesajla paylaştı:"Manisa'daki programlarımın ardından Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, dedem Agah Menemenlioğlu, anneannem Sadriye Menemenlioğlu, dedem Abdullah Özel, babaannem Penbe Özel ile 12 Eylül öncesi katledilen eczacı meslektaşlarım Neşe Gülersoy ve Mete Erdem'in mezarlarını ziyaret ettim."

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Özgür Özel'in FIFA 99 tutkusu: FIFA 99 oynarken siyasetçi oldu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.