TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu maç kaçmaz: TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ne zaman, saat kaçta? TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı hangi kanalda?

TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ne zaman, saat kaçta? TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu maç kaçmaz: TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ne zaman, saat kaçta? TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı hangi kanalda?

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Finali, nefes kesen mücadelelere sahne oluyor! Bu defa, TED Ankara Kolejliler ile Mersin Büyükşehir Belediyesi, kritik bir maç için karşı karşıya geliyor. Ancak, bu müthiş müsabakayı canlı izlemek isteyen sporseverlerin aklında birçok soru beliriyor. Müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı gibi detaylar, merak konusu. TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı hangi kanalda yayınlanacak? Sporseverler, bu kritik karşılaşmayı izlemek için heyecanla bekliyorlar. Detaylar ve daha fazlası için gözlerinizi ekrandan ayırmayın!

basketbol

TED ANKARA KOLEJLİLER - MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAÇI NE ZAMAN?

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçları heyecanı devam ediyor! Bu heyecan dolu serüvende TED Ankara Kolejliler ile Mersin Büyükşehir Belediyesi, karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 18:00’da başlayacak.

TED ANKARA KOLEJLİLER - MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAÇI HANGİ KANALDA?

TED Ankara Kolejliler - Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı TBF TV Youtube, kanalından yayınlanacak! Siz de bu nefes kesen mücadeleyi kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın ve TBF TV Youtube kanalını takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.