TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final heyecanı: Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket maçı ne zaman, saat kaçta? Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket hangi kanalda?

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Finalinde nefesler tutuluyor! Şimdi gözler, Çayırova Belediyesi ile Gaziantep Basket arasındaki kritik mücadeleye çevrildi. Ancak, bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati gibi detayları merakla bekliyorlar. Peki, Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket maçı ne zaman, saat kaçta? Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final heyecanı: Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket maçı ne zaman, saat kaçta? Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket hangi kanalda?

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Finalinde büyük heyecan yaşanıyor! Şimdi gözler, Çayırova Belediyesi ile Gaziantep Basket arasındaki kritik mücadeleye çevrildi. Her iki takımın da taraftarları, sahada sergileyecekleri performansla yarı finale yükselme umudu taşıyorlar. Ancak, bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati gibi detayları merakla bekliyorlar. Peki, Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket maçı ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek? Basketbol tutkunları, bu önemli mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağını da merak ediyorlar. Çayırova Belediyesi - Gaziantep Basket maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar, sporseverleri heyecanla bekliyor. Bu kritik mücadeleyi kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın ve ekran başına geçin!

basketbol

ÇAYIROVA BELEDİYESİ - GAZİANTEP BASKET MAÇI NE ZAMAN?

Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final maçları heyecanı devam ediyor! Bu heyecan dolu serüvende Çayırova Belediyesi. ile Gaziantep Basket, karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 16:00’da başlayacak.

ÇAYIROVA BELEDİYESİ - GAZİANTEP BASKET MAÇI HANGİ KANALDA?

Çayırova Belediyesi – Gaziantep Basket Maçı TRT Spor Yıldız kanalında canlı yayınlanacak! Siz de bu nefes kesen mücadeleyi kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın ve TRT Spor Yıldız kanalını takip ederek ekrana kilitlenin!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.