TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baskonia - Real Madrid karşılaşması öncesi merak edilenler: Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague'de nefesler tutuluyor! Bu kez sahne, Baskonia'nın ev sahipliğinde Real Madrid'i konuk edecek. Basketbol tutkunları, bu heyecan dolu mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorlar. Ancak, maç öncesinde akıllarda birçok soru beliriyor. Baskonia ile Real Madrid arasındaki bu önemli mücadele öncesi, basketbol severlerin aklındaki en büyük soruların başında maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve takımların kadroları geliyor. Peki, Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Baskonia - Real Madrid maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte merak edilen detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Baskonia - Real Madrid karşılaşması öncesi merak edilenler: Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague heyecanı tüm hızıyla devam ediyor! Bu kez sahne, Baskonia'nın ev sahipliğinde Real Madrid'i konuk edecek. Basketbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyorlar. Ancak, maç öncesinde akıllarda birçok soru beliriyor. Baskonia ile Real Madrid arasındaki bu kritik mücadele öncesi, basketbol severlerin aklındaki en büyük soruların başında maçın ne zaman ve saat kaçta başlayacağı, hangi kanalda yayınlanacağı ve takımların kadroları geliyor. Peki, Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Baskonia - Real Madrid maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

basketbol

BASKONİA - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Baskonia ile Real Madrid arasındaki bu kritik mücadele, 1 Mayıs Salı günü saat 21:30'da gerçekleşecek.

BASKONİA - REAL MADRİD HANGİ KANALDA?

Basketbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Baskonia - Real Madrid maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.