TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaşlı Gedson Fernandes kimdir? Gedson Fernandes ne kadar maaş alıyor?

Futbolcu maaşları spor kamuoyunda ve taraftarlar tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Hangi futbolcunun ne kadar kazandığı her zaman gündemde olmuştur. Beşiktaş’ın orta sahası Gedson Fernandes’in ne kadar kazandığı da merak ediliyor. Gedson Fernandes ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 16:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaşlı Gedson Fernandes kimdir? Gedson Fernandes ne kadar maaş alıyor?

Süper Lig'in önemli takımlarından Beşiktaş’ın kadrosunda yer Portekizli futbolcu Gedson Carvalho Fernandes adını genç yaşına rağmen futbol dünyasına duyurmayı başardı. Ancak pek çok kişi için hala bir soru işareti olan Fernandes’in kim olduğu ve ne kadar kazandığı merak konusu. Gedson Fernandes, Beşiktaş forması altında ter dökerken, kimliği ve kazancıyla da dikkat çekiyor. Peki, bu genç yetenek kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Gedson Fernandes ne kadar maaş alıyor? İşte bu soruların cevapları...

fernandes

GEDSON FERNANDES KİMDİR?

São Tomé'de doğan Gedson Carvalho Fernandes, futbol yolculuğuna 2008'de Portekiz'deki SC Frielas takımında başladı. Bir yıl sonra, Benfica'nın genç takımına transfer olan Fernandes, 2017'de rezerv takıma yükseldi ve 11 Şubat'ta ilk profesyonel maçına Benfica B formasıyla çıktı.

2018-19 sezonunda Benfica'nın as takımına yükselen Fernandes, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Fenerbahçe karşısında çıktığı maçta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Deplasmandaki maçta attığı golle Benfica'nın play-off turuna yükselmesinde önemli bir rol oynadı.

Tottenham'a kiralık olarak giden Fernandes, 18 aylık bir dönemde Premier League'de deneyim kazandı. Galatasaray'a kiralık olarak transferi ise 31 Ocak 2021'de gerçekleşti. Oyuncu, Galatasaray'da başarılı bir performans sergilerken, 500 bin avro karşılığında sezon sonuna kadar kiralandı ve 650 bin avro maaş aldı.

3 Şubat 2022'de Beşiktaş, Fernandes'i satın almak için anlaşma yaptığını duyurdu. Ancak kulüp maksimum yabancı oyuncu kotasını doldurduğu için sözleşmesi 1 Temmuz 2022'de başlayacaktı. Bu süre zarfında Benfica, Fernandes'i Süper Lig kulübü Çaykur Rizespor'a kiraladı.

Milli takım kariyerine gelince, Fernandes Portekiz milli takımında genç yaş kategorilerinde ve A milli takımda forma giydi. İlk kez A milli takım formasını 6 Eylül 2018'de Hırvatistan ile oynanan maçta giydi ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan bu hazırlık maçında sahada yer aldı.

fernandes

GEDSON FERNANDES NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Beşiktaş Kulübü, Portekizli futbol yıldızı Gedson Fernandes'in sözleşmesini uzattı. Yapılan anlaşma ile Gedson'un kontratı 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldı. Yenilenen sözleşmeye göre Gedson'un yıllık maaşı 1.2 milyon Euro'dan 1.7 milyon Euro'ya yükseltildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.