TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Tayyip Talha Sanuç kimdir? Tayyip Talha Sanuç ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaşlı Tayyip Talha Sanuç’a dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair bilgileri derledik. Peki Tayyip Talha Sanuç kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 12:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Tayyip Talha Sanuç kimdir? Tayyip Talha Sanuç ne kadar maaş alıyor?

Türk futbolunun genç yeteneği Tayyip Talha Sanuç, sağlam adımlarla kariyerinin zirvesine tırmanıyor! Stoper mevkisindeki becerisiyle dikkatleri üzerine çeken Sanuç, şimdi Beşiktaş formasıyla sahalarda fırtına gibi esiyor. Karabük doğumlu olan ve milli takım formasını da gururla taşıyan genç futbolcu, adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Peki Tayyip Talha Sanuç kimdirTayyip Talha Sanuç ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz… ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Tayyip Talha Sanuç kimdir?

Tayyip Talha Sanuç, 17 Aralık 1999'da Karabük'te doğmuştur. Stoper mevkisinde oynayan Türk millî futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giymektedir.

Tayyip Talha, ilk profesyonel maçına 2 Haziran 2017 tarihinde Karabükspor formasıyla çıktı. O zaman 17 yaşındaydı ve Süper Lig'de 3-2 yendikleri Akhisar Belediyespor karşısında sahaya çıktı.

31 Temmuz 2018 tarihinde Tayyip Talha, Adana Demirspor'a transfer oldu.

Tayyip Talha, 8 Eylül 2022 tarihinde Süper Lig takımlarından Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş formasıyla ilk maçına 12 Eylül 2022'de, İstanbul Başakşehir karşısında çıktı. 2 Ekim 2022 tarihinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalınan maçında 90 dakika süre aldı ve maçın adamı seçildi. Ertesi hafta, 8 Ekim 2022'de oynanan Giresunspor maçında Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı ve Beşiktaş maçı Tayyip Talha'nın tek golü ile kazandı. Beşiktaş'ta istikrarlı bir performans sergilerken, 3 Nisan 2023 tarihinde oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlandı. Ancak Aralık 2023 tarihinde takıma geri dönebildi.

Tayyip Talha Sanuç ne kadar maaş alıyor?

8 Eylül 2022 tarihinde Tayyip Talha, 1.500.000 € karşılığında Süper Lig takımlarından Beşiktaş'a transfer oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.