TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

TFF 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü teknik direktörlük görevine Djilali Bahloul'u getirdi. Peki, Djilali Bahloul kimdir? Kariyerinde hangi başarılar var? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

Trendyol 1.Lig'de kötü gidişatı durdurmak isteyen İzmir temsilcisi Altay Spor Kulübü, Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra takımın başına Djilali Bahloul'u getirdi. Altaylı taraftarlar takımının kötü gidişatından memnun olmadığını sosyal medyada belirterek yönetimi eleştirmeye devam ediyor. Tuna Üzümcü takımdan ayrıldıktan sonra antrenör olarak Mustafa Ati Göksu sahaya çıkıyordu. İzmir ekibinde şimdi Djilali Bahloul dönemi başladı. Djilali Bahloul ile Altay tekrardan ivme yakalamak istiyor. Üst üste alınan ağır yenilgilerden sonra İzmir ekibinin sahada yeni oyun sistemi merak ediliyor.

Siyah beyazlı futbolcular maaşlarını alamadıkları için isyan bayrağını kaldırdı. Altaylı yöneticiler ve kulüp başkanı Ayhan Dündar henüz ödemeler ile ilgili açıklama yapmazken futbolcular antrenmanlara çıkmayarak yönetimi protesto etti. Edinilen bilgilere göre Portekizli yıldız futbolcuya yüksek maaş ile teklifte bulunan kulüpler yıldız futbolcuyu transfer etmek istiyor. Altay Spor Kulübü'nün Başkanı Ayhan Dündar'ın bugün önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Yeni antrenör Djilali Bahloul, iddialara göre Marco Paixao'yu takımda tutmak istiyor.

Altay, Lig'de oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sıraya düştü. İzmir temsilcisi sezona kötü başlangıç yaparak alt sıralardan kurtulamadı. Üst üste alınan ağır mağlubiyetlerden sonra İzmir takımı şeytanın bacağını kıramadı. Djilali Bahloul ile takımın radikal değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Antrenör Djilali Bahloul ofansif ve defansif oyun sisteminde yeniliklere açık olduğu ve genç oyunculara fırsat tanıyan biri olarak biliniyor.

Altay Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde:

Teknik direktörlük görevine getirilen Djilali Bahloul, Başkanımız Sn. Ayhan Dündar, Profesyonel Futbol Şube Sorumlumuz Süleyman Özkaral, Asbaşkanımız Murat Pervane, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Sadıkay ve ile bir araya gelerek sözleşmesini imzaladı. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bahloul Djilali kimdir?

Bahloul Djilali, 9 Ocak 1982 doğumlu  42 yaşında. Fransa uyruklu genç teknik direktör, Cezayir doğumlu... Bahloul Djilali, en son UE Engordany takımını çalıştırdı. 2014'ten bu yana toplam 9 takımda teknik direktörlük görevinde bulundu. Bahloul Djilali'nin performansı merak ediliyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da Marco Paixao krizi: Marco Paşa isyan bayrağını kaldırdı!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.