TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#TFF 1. Lig

TFF 1. Lig haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, TFF 1. Lig haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir? Haber

Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

Trendyol 1.Lig'de kötü gidişatı durdurmak isteyen İzmir temsilcisi Altay Spor Kulübü, Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra takımın başına Djilali Bahloul'u getirdi. Altaylı taraftarlar takımının kötü gidişatından memnun olmadığını sosyal medyada belirterek yönetimi eleştirmeye devam ediyor. Tuna Üzümcü takımdan ayrıldıktan sonra antrenör olarak Mustafa Ati Göksu sahaya çıkıyordu. İzmir ekibinde şimdi Djilali Bahloul dönemi başladı. Djilali Bahloul ile Altay tekrardan ivme yakalamak istiyor. Üst üste alınan ağır yenilgilerden sonra İzmir ekibinin sahada yeni oyun sistemi merak ediliyor. Siyah beyazlı futbolcular maaşlarını alamadıkları için isyan bayrağını kaldırdı. Altaylı yöneticiler ve kulüp başkanı Ayhan Dündar henüz ödemeler ile ilgili açıklama yapmazken futbolcular antrenmanlara çıkmayarak yönetimi protesto etti. Edinilen bilgilere göre Portekizli yıldız futbolcuya yüksek maaş ile teklifte bulunan kulüpler yıldız futbolcuyu transfer etmek istiyor. Altay Spor Kulübü'nün Başkanı Ayhan Dündar'ın bugün önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Yeni antrenör Djilali Bahloul, iddialara göre Marco Paixao'yu takımda tutmak istiyor. Altay, Lig'de oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sıraya düştü. İzmir temsilcisi sezona kötü başlangıç yaparak alt sıralardan kurtulamadı. Üst üste alınan ağır mağlubiyetlerden sonra İzmir takımı şeytanın bacağını kıramadı. Djilali Bahloul ile takımın radikal değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Antrenör Djilali Bahloul ofansif ve defansif oyun sisteminde yeniliklere açık olduğu ve genç oyunculara fırsat tanıyan biri olarak biliniyor. Altay Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde: Teknik direktörlük görevine getirilen Djilali Bahloul, Başkanımız Sn. Ayhan Dündar, Profesyonel Futbol Şube Sorumlumuz Süleyman Özkaral, Asbaşkanımız Murat Pervane, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Sadıkay ve ile bir araya gelerek sözleşmesini imzaladı. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız. Bahloul Djilali kimdir? Bahloul Djilali, 9 Ocak 1982 doğumlu  42 yaşında. Fransa uyruklu genç teknik direktör, Cezayir doğumlu... Bahloul Djilali, en son UE Engordany takımını çalıştırdı. 2014'ten bu yana toplam 9 takımda teknik direktörlük görevinde bulundu. Bahloul Djilali'nin performansı merak ediliyor. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da Marco Paixao krizi: Marco Paşa isyan bayrağını kaldırdı!

Göztepe'nin kaptanı Atınç Nukan taraftarlara seslendi Haber

Göztepe'nin kaptanı Atınç Nukan taraftarlara seslendi

TFF 1. Lig'de büyük heyecan başladı, taraftarların merakla beklediği Göztepe-Ahlatcı Çorum mücadelesi cumartesi günü 21:45'de oynanacak. Sarı kırmızılı taraftarlar maçı heyecanla beklemeye devam ediyor. Göztepeli seyirciler kısa bir aranın ardından Gürsel Aksel Statında maça çıkacak. Stadına kavuşan Göztepeli taraftarlar maç düdüğünü bir an önce bekliyor.Karşılaşmanın hakemi Ali Yılmaz olacak. Yardımcılığını ise Nurettin Dinçer ile Kadir beyaz yapacak.   BİLETLER TÜKENİYOR Göztepe Spor Kulübü-Ahlatcı Çorum mücadelesinin biletleri Göztepe Mobil Uygulaması üyelerine özel olarak satışa açıldı. Genel satış 24.08.2023 Perşembe günü saat 17.00'de başladı. Biletler kısa sürede tükenmeye devam ediyor. Sarı kırmızılı taraftarlar maça büyük ilgi göstermeye devam ediyor.T araftar desteğini alarak galibiyet almak isteyen sarı kırmızılılar siftah peşinde... Göztepe-Ahlatcı Çorum maçı öncesinden sarı kırmızlı kulübün kaptanı Atınç Nukan, taraftarlara seslenerek önemli çağrıda bulundu. Göztepe Spor Kulübü'nün resmi twitter sayfasında kaptan Atınç Nukan şu açıklamalarda bulundu: Herkese merhalar, sizi çok özledik! Emimi sizlerde bizi özlediniz. Cumartesi günü bütün Göztepelileri maçımıza bekliyoruz. Taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Görüşmek üzere... GÜRSEL AKSEL STADYUMU'NA NE OLMUŞTU? Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası stat zemininin bakıma alan ancak yeni sezona yetişmemesinden dolayı Göztepe 2023-2024 sezonunun ilk maçına Akhisar’da açmıştı. Sakaryaspor’u Akhisar Stadı’nda misafir eden sarı kırmızılı taraftarda maçın ilk düdüğüyle beraber takımın CFO’su (Finansal İşler Müdürü) Emre Can’ı istifaya davet ettiler. 15 Temmuz'da kulübün ortağı Sport Republic'in İngiltere'deki takımı Southampton'la oynanan sezonun ilk hazırlık maçını zemin yenileme işlemleri nedeniyle karşılaşmadan bir gün önce Bornova Stadı'na alınmasına rağmen 18 Temmuz'da Ekonomi Üniversitesi’nin mezuniyet töreninin statta yapılması büyük tepkilere neden olmuştu. Sarı kırmızılı taraftarlar Emre Can'a tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirirken kulübün başkanı Ankersen düğmeye bastı ve gerekli açıklamayı kamuoyu ile paylaştı. Başkanın açıklamasından sonra stat sorunu çözülmüş oldu. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe'ye kale gibi defans: Lasse Nielsen kimdir?

Göztepe-Altay derbisi ne zaman? Göztepe-Altay Nerede? Göztepe-Altay hangi kanalda? Haber

Göztepe-Altay derbisi ne zaman? Göztepe-Altay Nerede? Göztepe-Altay hangi kanalda?

HÜSEYİN DEMİR  Yeni sezon hazırlıklarına bomba transferler ile sürdüren Göztepe, Süper Lig parolasıyla çalışmalarına devam ediyor. Altay Spor Kulübü ise mütevazi bir kadro ile bu sezon iddialı olmak istiyor. Nefesler kesildi, TFF 1.lig fikstürü çekildi, taraftalar maçların başlamasını bekliyor. İLK DERBİ ALSANCAK STADI'NDA  TFF 1. Lig'de sezonun ilk İzmir derbisi Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak. Altay-Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Büyük çekişmeye sahne olacak karşılaşma 3 Eylül Pazar saat 21:45'de başlayacak. Altay ve Göztepeli taraftarlar dev İzmir derbisini merakla bekleniyor. Geçen sezonki taraftar olaylarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu henüz müsabakanın seyircili olup olmayacağı hakkında bilgi vermedi.  FUTBOLUN KARA GECESİ  Türk futbol tarihinin kara gecesi olan 27 Kasım Göztepe-Altay maçı fanatizm ve şiddet olaylarından dolayı Altay'a 6 maç, Göztepe'ye ise 4 maç saha kapatma cezası verilmişti. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Göztepe-Altay maçında çıkan olaylar nedeniyle müsabaka tatil edilmişti. TFF, 17 yıl sonra iki takımın birden mağlup olma kararını aldı. Mücadelede Altay tribününden atılan bir işaret fişeği Göztepeli bir taraftara isabet ederken, sahaya giren Göztepeli başka bir taraftar ise Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e korner direğiyle saldırdı. Türk futbolunun kara gecesinde yaşananları Avrupa basını gündemine taşımıştı.  SON DERBİ: 1-1  En son oynanan İzmir derbisinde Altay, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda Göztepe'yi konuk etmişti. Nefesleri kesen mücadelede Marco Paıxao ve Atınç Nukan'ın golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi.  GÖZTEPE-ALTAY 61.RANDEVU  Profesyonel liglerde 60 kez karşılaşan İzmir ekiplerinden Altay'ın 24, Göztepe'nin 13 galibiyeti bulunurken, 22 maç da berabere tamamlandı. Geçen ylın ilk yarısındaki karşılaşmada ise her iki takım da hükmen mağlup ilan edilmişti. Bu maçlarda Altay'ın 75 golüne karşılık Göztepe 53 gol kaydetti.

TFF 1. Lig başlıyor: İzmir takımlarının beş haftalık maç programı Haber

TFF 1. Lig başlıyor: İzmir takımlarının beş haftalık maç programı

HÜSEYİN DEMİR TFF. 1. Lig'de 2023-2024 sezonunun ilk 5 haftasının müsabaka programı belli oldu. 11 Ağustos'ta başlayacak yeni sezonun ilk 5 haftasının programı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. 1. HAFTA İzmir ekiplerinden Göztepe Spor Kulübü bu sezon Süper Lig hedefiyle ilk resmi maçına 13 Ağustos'ta Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 21:45'de Sakaryaspor'u misafir edecek. Altay ise 14 Ağustos pazartesi günü 21:00'da Şanlıurfaspor deplasmanında sahaya çıkacak. 2. HAFTA Yeni sezon hazırlıklarına İtalya'da devam eden Göztepe Spor Kulübü, TFF 1. Lig'de ikinci maçına 19 Ağustos'ta Ümraniyespor karşısında Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda saat 19:15'de karşı karşıya gelecek. Altay ise 2023-2024 sezonunda ev sahibi olacağı ilk maça 20 Ağustos pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda Tuzlaspor karşısına çıkacak. 3. HAFTA 26 Ağustos cumartesi günü Göztepe Spor Kulübü 3. haftada evinde Ahlatcı Çorum'u konuk edecek. Altay Spor Kulübü, deplasmanda  27 Ağustos pazar günü Kocaelispor ile saat 21.45'de karşı karşıya gelecek. 4. HAFTA TFF 1. Lig'de sezonun ilk İzmir derbisi Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak. Altay-Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Büyük çekişmeye sahne olacak  karşılaşma 3 Eylül pazar saat 21:45'de başlayacak. Dev İzmir derbisi merakla bekleniyor. 5. HAFTA Altay Spor Kulübü 16 Eylül cumartesi saat 16.00'da Erzurumspor'a misafir olacak. Sarı kırmızılılar ise 17 Eylül pazar günü saat 19:00'da, 5. haftada Gürsel Aksel Statdyumu'nda Tek Süt Bandırmaspor'u misafir edecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.