TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Ümraniyespor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Altay evinde Ümraniyespor'u misafir edecek. Peki, Altay-Ümraniyespor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 07:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Ümraniyespor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında İzmir temsilcisi Altay, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda saat 19:00'da Ümraniyespor'u misafir edecek. Altay-Ümraniyespor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Siyah beyazlılar 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 16. sırada yer alıyor. Ümraniyespor ise 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle son sırada mücadele ediyor. İzmir ekibi mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkarken Ümraniyespor ilk galibiyetini almak için maça odaklanmış bir şekilde hazırlanıyor.

Siyah beyazlı ekip sabah saatlerinde gerçekleştirdiği rejenerasyon antrenmanı ile evinde oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı. Ümraniyespor ise teknik taktik antrenmanlarıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Altay, Giresunspor deplasmanında berabere kalmıştı. Tuna Üzümcü'nün görevinden ayrılmasından sonra antrenörsüz kalan Altay'da takımın başında teknik sorumlu olarak Mustafa Ati Göksu sahaya çıkıyor. Üst üste alınan ağır yenilgilerden sonra İzmir takımı toparlanmaya çalışıyor. Siyah beyazlılar Tuna Üzümcü'den sonra yeni bir antrenör arayışına girdi.

Mustafa Ati Göksu yönetiminde siyah beyazlılar mutlak galibiyet almak istiyor. Altay ile Ümraniyespor arasında oynanan en son maçta Ümraniyespor, Altay'ı 3-1'lik skorla mağlup etmişti. İzmir temsilcisi 5 maçtan beri galibiyet alamıyor. Şeytanın bacağını kırmak isteyen Altay, galibiyete hasret kaldı. Siyah beyazlılar, düşme hattından kurtularak çıkış arıyor. TFF 1. Lig'de gol kralı olan Marco Paıxo son dört haftadır rakip fileleri havalandıramıyor. Marco Paşa gol atmadığında Altay kazanamıyor. Portekizli yıldız bu hafta gol atmak için maça kenetleniyor.

Siyah beyazlıları oynadığı maçlarda; Kocaelispor, Göztepe ve Erzurumspor FK'ya mağlup oldu. Taraftarlar üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra yönetime ve başkana tepki veriyor. İzmir ekibi rakibini yendiğinde puanı 8 olacak ve düşme hattıında kurtulmak için önemli bir fırsat yakalayacak.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir Zaferi, Avustralyalı Koç Reading ile hedef yükseltti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.