TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'ın 42'lik golcüsü Murat Uluç ilk golünü attı

Altay Spor Kulübü'nün 42 yaşındaki golcüsü Murat Uluç, ligdeki ilk golünü atarak takımına galibiyeti getirdi. Peki, Altay'ın 42'lik golcüsü kimdir? Daha önce hangi takımlarda forma giydi? Kariyerinde hangi başarılar var? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 12:08
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altay'ın 42'lik golcüsü Murat Uluç ilk golünü attı

TFF 1.Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü, sezonun 24.haftasında Giresunspor'u 1-0'llık skorla mağlup etti. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan mücadelede Altay'ın 42 yaşındaki golcü futbolcusu Murat Uluç, galibiyeti getiren golü attı. Böylelikle siyah beyazlılar 5.galibiyetini elde etti. Giresunspor ise 18.mağlubiyetini aldı. Murat Uluç bu sezon ilk golünü attı.

Önümüzdeki hafta İzmir temsilcisi Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak. Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Altay Spor Kulübü; finansal krizler ve maddi sorunlarla boğuşurken bir türlü alt sıralardan kurtulamıyor. Siyah beyazlılar Giresunspor maçından sonra galibiyet serisini yakalamak istiyor. Peki, Altay'ın 42 yaşındaki golcü futbolcusu Murat Uluç kimdir? İşte Murat Uluç'un kariyeri sizlerle...

MURAT ULUÇ

MURAT ULUÇ KİMDİR?

Murat Uluç. 15 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya geldi. 188 cm boyunda ve 81 kilo olan Murat Uluç, sağ ayağını kullanıyor. Bu sezon 11 maça çıkan 42 yaşındaki golcü futbolcu 1 gol ile oynuyor. Uluç toplam 3 kez sarı kart, 1 kere ise kırmzı kart gördü.

Tecrübeli futbolcu Murat Uluç, Altay formasıyla 2018-19 sezonunda futbol kariyerine son vermişti. Profesyonel futbol kariyerinden sonra teknik direktörlük yapan Murat Uluç Altay'ın transfer yasağı nedeniyle tekrardan futbolculuk kariyerine döndü. Altaylı taraftarların bağrına bastığı Murat Uluç yaşına rağmen yeşil sahalardan kopamıyor.

Altay'ın 42 yaşındaki forveti Murat Uluç, bu sezon pek forma şansı bulamadı. Sahaya çıktığında rakip kaleye tehlikeli anlar yaşatan golcü futbolcu Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Türkiye Kupası tarihinde gol atan en yaşlı futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Başakşehir'de forma giyerken 006-2007 yılları arasında Süper Lig'e çıktı. Alt Liglerde daha çok forma giyen Murat Uluç ise 2'nci Lig'de 2015-2016'da Bandırmaspor'la kupa kazandı. Tecrübeli futbolcu, Altay'la 2016-2017'de 3'üncü Lig'de, 2017-2018'de ise 2'nci Lig'de toplam 32 gol attı. 

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.