TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden İzmir temsilcisi Altay Spor Kulübü, sezonun 12.haftasında Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak. Peki, Altay- Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 09:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet artıyor. İzmir'in köklü kulüplerinden Altay Spor Kulübü, sezonun 12.haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Altay-Eyüpspor maçı cumartesi günü saat 19:00'da Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu'nda oynanacak. Altay-Eyüpspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu; Altay-Eyüpspor maçının hakemleri; Ömer Faruk Turtay, Seyfettin Ünal, Yusuf Susuz, Feridun Daldaş olarak belirledi.

altay hazırlık

EYÜPSPOR ZİRVEDE

İzmir temsilcisi Altay, oynadığı 11 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak 5 puanla son sırada yer alıyor. Eyüpspor ise 11 maçtan 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 27 puanla  birinci sırada mücadele ediyor. Lig'in son sırasında yer alan Altay ile zirvede koltuğunu sağlama alan Eyüpspor kozlarını paylaşacak. Büyük mücadeleye sahne olacak karşılaşamanın başlamasına saatler kala heyecan arttı.

ALTAY'IN ÇÖKÜŞÜ

Siyah beyazlılar kulüp tarihinin en kötü zamamlarını yaşıyor. Altaylı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirmeye devam ediyor. Şeytanın bacağını kırmak isteyen Altay Spor Kulübü, galibiyete hasret kaldı. İstanbul temsilcisi Eyüpspor ise, liderliğini korumak istiyor. Eyüpspor bu sezon Arda Turan yönetiminde şampiyonluğu hedefliyor. Arda Turan'ın takımı Eyüpspor geçen hafta Adanaspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek zirve yarışında önemli bir avantaj elde etmişti. Altay ise geçtiğimiz hafta Tek Süt Bandırmaspor'a deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup oldu. Djilali Bahloul yönetiminde Altay, Eyüpspor maçına hazırlanıyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay’ın golcülerinin yaş ortalaması 40.5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.