TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay-Erzurumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig'in 5. haftasında İzmir temsilcisi Altay, deplasmanda Erzurumspor'un konuğu olacak. Peki Altay-Erzurumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 13:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay-Erzurumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

İzmir ekibi Altay, Trendyol 1.Lig'de oynadığı 4 maçtan sadece 1 galibiyet alarak sezona kötü başlangıç yaptı. Lig'in 4.haftasında ezeli rakibi Göztepe'ye son anda kaybeden siyah beyazlılar büyük hüsrana uğradı. Altay, Erzurumspor deplasmanından galibiyet ile dönerek moral depolamak istiyor.

Milli aranın ardından Teknik Direktör Tuna Üzümcü önderliğinde siyah beyazlılar çalışmalarına devam ediyor. Hazırlıklarını sürdüren Altay, 16 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabaka Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak. Kıran kırana geçecek olan mücadele TRT Spor ve beIN Sports’tan naklen yayımlanacak.

altay sk

TUNA ÜZÜMCÜ: TEMPO ARTTI

Tuna Üzümcü'nün öğrencileri Erzurum deplasmanından galibiyeti hedefliyor. Altay'ın antrenörü Üzümcü, "Tempomuzu biraz daha artıracağız. Günde çift antrenman yapacağız. Hazırlık maçı oynamayacağız. Artık tüm planlarımızı Erzurumspor deplasmanında galip gelmek için yapacağız" ifadelerini kullandı. Erzurumspor ise evinde galip gelmek için çalışıyor.

MURAT ULUÇ CEZALI

Erzurumspor  Trendyol 1. Lig'de oynadığı 4 maçta 3 beraberlik alarak 12.sırada yer alıyor.  Altay ve Erzurumspor sezona iyi başlayamadılar. Her iki takım da transfer yasağı yaşayan takımlar arasında yer alıyor. Altay-Göztepe maçında kırmızı kart gören Murat Uluç, cezası nedeniyle Erzusrumspor maçında oynamayacak.

SON MAÇI ALTAY KAZANDI

2022-2023 sezonunun 28. haftasındaki maçta Altay, Erzurumspor FK'ya konuk olmuştu. İzmir temsilcisi deplasmanda Erzurumspor'u  4-2'lik skorla mağlup etti. Siyah beyazlı ekip 5. dakikada Naderi'nin golüyle öne geçerken 8. dakikada Rosheuvel gol attı. Altay, 47'de Paixao ile tekrar öne geçti. 51. dakikada Eren Tozlu'nun golüyle skor eşitlendi. Altay'a galibiyeti getiren golleri ise 78 ve 88. dakikalarda Paixao attı. Türk futbol tarihinin en ilginç olaylarından birine sahne olduğumuz maçın hakemi Olcar karşılaşmayı erken bitirmişti. Daha sonra hatasını fark eden hakem Olcar müsabakayı devam ettirdi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türkiye'de heykeli dikilen ilk kadın sporcu Süreyya Ayhan kimdir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.