TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Petkimspor-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman? Nerede?Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'in 3.haftasında Aliağa Petkimspor evinde Galatasaray Ekmas ile karşı karşıya geliyor. Peki, Aliağa Petkimspor- Galatasaray Ekmas maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aliağa Petkimspor-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman? Nerede?Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan sona erdi. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Süper Lig'de birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Sezonun 3. haftasında Aliağa Petkimspor, Enka Spor Salonu’nda Galatasaray Ekmas takımını misafir edecek. 15 Ekim Pazar günü saat 15:30'da Aliağa Petkimspor evinde sarı kırmızılılar ile zorlu mücadeleye çıkacak. İzmir temsilcisi sezona 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile başlarken sarı kırmızılılar ise 2'de 2 yaparak iddialı başlangıç yaptı. Galatasaray 2.sırada yer alırken Aliağa Petkimspor ise 11. sırada mücadele ediyor. Taraftarların yoğun katılımı ile Aliağa Petkimspor bu sezon enerjisini sahaya yansıtıyor.

ASLAN’IN GÖZÜ ZİRVEDE

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunun ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı 81-69'luk skorla yenen Petkimspor ikinci maçında Bahçeşehir Koleji'ne 91-80'lik skorla mağlup oldu. Galatasaray Ekmas ise Manisa BBSK takımını 85-81'lik skorla mağlup etti. İzmir ekibi bu hafta Galatasaray'ı mağlup ederek moral depolamak istiyor. Sarı kırmızılılar ise 3'de 3 yaparak liderliğe oynuyor. Aliağa Petkimspor-Galatasaray Ekmas maçı BEIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Aliağa Petkimspor- Galatasaray Ekmas maçının hakemleri henüz Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanmadı.

PETKİMPSOR MAÇA HAZIRLANIYOR

Petkimspor'da; Kyhrı Thomas, Davıd Efianayi ve Zoriks üstün performansıyla göz kamaştırırken Yunus Emre Sonsırma ve Mağir Ağva gibi yerli oyunculardan da önemli katkı alıyor. Burak Gören'in öğrencileri kollarını sıvadı ve maç hazırlıklarına başladı. Özellikle koç Burak Gören Türkm oyunculara önemli rol ve sorumluluk veriyor.

Galatasaray'da; Corey Walden, Halilovic takımına önemli destek veriyor. Yeni transferlerden Buğrahan Tuncer, Samet Geyik ve İsmet Akpınar iki galibiyette önemli rol oynadı. Sarı kırmızılılar bu sezon hem Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde hem de FIBA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor. En son oynanan Aliağa Petkimspor-Galatasaray maçında İzmir ekibi rakibini 82-74 yenmişti.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Burak Gören: “Petkim” basketbola değer katıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.