TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti!

2024 Yerel seçimlerde partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti!

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 12:32
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti!

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etme kararı aldığını duyurdu.

Özlale, partinin ilk günlerdeki heyecanının kalmadığını ve  bu sebeple üzülerek istifa etmek zorunda kaldığını belirterek, “Sevgili İYİ Parti Ailesi,Uzun bir süredir İyiler Hareketi’nin bir üyesi olarak sizlerle birlikte ülkemiz için çalışmaktan gurur duydum. Ancak, geldiğimiz noktada partimizin ilk günlerdeki heyecanının kalmadığını, makul çözümler sunmanın mümkün olmadığını ve siyaset üretmenin imkansız olduğunu üzülerek görüyorum. Bu nedenle istifamı sunma kararı aldım. Sizinle birlikte çalışmak ve milletimiz adına görev yapmak benim için her zaman büyük bir onur ve ayrıcalık olmuştur. Sizinle birlikte yürümenin getirdiği güzel anıları hiçbir zaman unutmayacağım. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım herkese tüm içtenliğimle teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Saygılarımla” dedi

Özlale, bir süre önce istifa edip etmeyeceği ile ilgili sorulan soruya, Meral Akşener partide kaldıkça kendisinin de kalacağı cevabını vermişti. 

ÜMİT ÖZLALE: SİZ PARTİDEN AYRILDIĞINIZ GÜN BEN DE AYRILIRIM

Seçim sonuçlarının ardından yaptığı basın toplantısında İYİ Parti’den istifa edip etmeyeceği sorusunu yanıtlayan Özlale, şunları söylemişti:

“Ben bütün süreç boyunca İYİ Parti rozetimi hiç çıkarmadım. Ben Genel Başkanımıza bir şey söylemiştim; ‘Siz partiden ayrıldığınız gün ben de ayrılırım. Ama o zamana kadar sizin yanınızdayım’ demiştim. Partide eleştirilecek şeyler vardır, bazen büyük hatalar olur ve bunlar seçim kaybettirir. Bunların muhasebesi yapılır. Ben nasıl 31 Mart’a kadar bu rozeti gururla taşıdıysam kongre zamanına kadar da taşıyacağım. Kongre sonrası için kongre sonrası dinamiklere bakılır.”

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.