TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sındır’dan CHP’deki ‘değişim’ çağrısına kontra

CHP’li Sındır’dan ‘değişim’ çağrısı yapanlara sert sözler: “CHP’de ‘Değişim’, ‘Dönüşüm’ söylemidir gidiyor. Oysa ne değişime ne de dönüşüme gereksinim yoktur.”

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 09:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sındır’dan CHP’deki ‘değişim’ çağrısına kontra

SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Önceki Dönem Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP tabanından yükselen ‘değişim’ görüşlerine dair sert bir mesaj yayınladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Sındır, “Cumhuriyetimizi kuran, koruyan, bir asırdır dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Parti’mizi ne sağa ne sola çekiştirerek değişim arayışının bir anlamı yoktur. Kurucu liderimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine sahip çıkmak yeterlidir” dedi. 



NE DEĞİŞİME NE DE DÖNÜŞÜME GEREKSİNİM YOK
Sındır, şunları söyledi: “CHP’de ‘Değişim’, ‘Dönüşüm’ söylemidir gidiyor. Oysa ne değişime ne de dönüşüme gereksinim yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin insana, doğaya, yaşama, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine dair programı nettir. Parti programını okumanız yeterli. Yapılması gereken; Parti programının mutlak başarı hedefine ulaşabilmesi için, parti tüzüğünde parti içi demokrasi sağlanmalı, yönetim organlarında gençlerin ve kadınların daha çok yer almalarına dair güvence getirilmeli ve Kurultay sürecinde gereğinin yapılması yeterlidir.” 

DEĞİŞİM ARAYIŞININ BİR ANLAMI YOK 
Sındır’ın açıklamasının devamında şunlar da yer alıyor: “Cumhuriyetimizi kuran, koruyan, bir asırdır dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Parti’mizi ne sağa ne sola çekiştirerek değişim arayışının bir anlamı yoktur. Kurucu liderimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine sahip çıkmak yeterlidir. Cumhuriyet Halk Parti’miz, refah, hak ve özgürlük arayan işçinin, çiftçinin, esnafın, üreten sanayicinin, tüccarın, emeklinin, işsizin, yoksulun, kadın, genç, yaşlı, engelli toplumun tüm kesimlerinin parti içi yönetim kadrolarında aktif yer almaları sayesinde iktidar olacaktır.” 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.