TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçimlerde 8. gün raporu: 3 mahallede önemli isimler…

CHP’de delege seçimlerinin 8. gününde Konak ve Bornova’da toplamda üç mahallede sandıktan çıkan listelerde önemli isimler yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 19:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Seçimlerde 8. gün raporu: 3 mahallede önemli isimler…

TENZİLE AŞÇI

CHP’de 3 Temmuz tarihinde başlayan delege seçimleri hızla devam ediyor. Seçimlerde ilk hafta bazı mahallelerde hareketli bazı mahallelerde de uzlaşıyla devam ederken ikinci haftaya da hareketli girildi.

Delege seçimleri için bugün Konak ve Bornova’da merkezi mahallelerde sandıklar kuruldu.

Konak ilçesinde bugün Akdeniz, Alsancak, Atilla, Çahabey, Güneşli, Güngör, İsmet Kaptan, Kahramanlar, Kültür, Mimar Sinan, Yeşiltepe ve Zafertepe Mahalleleri'nde üyeler sandık başına gitti.

İlçede en çok merak edilen mahallelerden biri olan Alsancak Mahallesi’nde seçime tek listeyle giderken mahalle delegeleri arasında CHP İzmir İl Yönetiminden Ahmet Yıldız, Emine ışık Doğusoy ve Tamay Müberra Hepağır yer aldı. Mahalle delegeleri tam listesinde ise; Ahmet Yıldız, Arzu İnceçay, Emine Işık Doğusoy, Fehime Özcanşen, Onur Şahin, Ozan Karataş, Tamay Müberra Hepağır, Doğan Sever yer aldı.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan Kültür Mahallesinde de 11 delege seçildi. Delegeler arasından en çok dikkat çeken isim ise İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya oldu. Şengül Baysak, Nilgin Güney, Cenk Kalındamar, Tacim Yükrük, Kazım Umdular, Gazi Alabağ, Hüseyin Saygılı, Ali Suat Kaynak, Zekiye Meltem Atay, Hakan Berkman, Heval Savaş Kaya, Hediye Berdan Güven, Ali Emrah Karamustafaoğlu, Emine Ertuğ mahalle delegeleri olarak seçildi.

KAZIM DİRİK’TE ÇAPIN ZAFERİ

Delege seçimlerinde merkezi ilçelerden en çok merak edilen mahallelerden olan ve hareketli geçmesi beklenen Bornova Kazım Dirik Mahallesi’nde iki listeli yarış gerçekleşti.

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın seçimde kırmızı listeyi desteklerken Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise mavi listeyi desteklediği. Seçimde mavi liste 289 oy alırken kırmızı liste 224 oy aldı. Mavi listede CHP İzmir eski milletvekilleri Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediyesi eski Başkanı Olgun Atila’nın isimleri dikkat çekti.

39 delegenin çıktığı Bornova Kazım Dirik Mahallesi delegeleri ise şu isimler oldu; Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Olgun Atilla, Mehmet Türkmenoğlu, Özdemir Sökmen, Perihan Yardımcı, Murat İduğ, Talat Aslan, Veli Şanlı, Osman Aydoğan, Mustafa Atay, Ekin Arık Özer, Hüseyin Polat, Serap Yakar, Mithat Sezer, Hürriyet yıldız, Volkan Bakkallar, Serap Yakar, Osman Aydoğan, Muzaffer Özdemir, Kamer Zincidi, Ahmet Sait Gürsöz, Cumali Bayram, İsmail Karasu, Funda Koçyiğit, Eda Tezcan Öztürk, Pervin Güneş, Yavuz Deniz Gül, Hatice Saykı, Sema Öğdül, Hakan Zeytincioğlu, Özge Baltacı, Berdan Özel, Meltem Ceviz, Özde Baykal Atay, Görken Yardımcı Atılay, Yasemin Ürkmez, Kadriye Sağun, Semre Seç, Mertali Özmen ve Beste Sökmen

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.