TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saygılı’ya ‘davet’ resti: İstediği zaman istediği yerde!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın ‘sokak davetine’ rest çekerek “İstediği zaman istediği yerde” dedi

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2023 09:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saygılı’ya ‘davet’ resti: İstediği zaman istediği yerde!

TENZİLE AŞÇI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı ‘canlı yayına’ davet edip ‘hodri meydan’ çıkışının ardından iki il başkanı arasında karşılıklı restleşmeler devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun, AK Parti İl Başkanı Saygılı’yı Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi hakkındaki iddiaları konuşmak için canlı yayına davet etmesi sonrası, Bilal Saygılı ise "İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zekâ küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım" ifadeleriyle sokağa davet etmişti.

Öte yandan; Saygılı’nın ‘soksk davetine’ CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’ndan yanıt gecikmedi. Alsancak Limanı’nın satışı için yapılan basın açıklamasında yine satış üzerinden AK Partili mevkii aşına seslenen Aslanoğlu, “Önce Örnekköy’e gideriz sonra Liman’a geliriz” dedi.

ÖNCE ÖRNEKKÖY SONRA LİMAN

Her daim sokakta bir araya gelip sorunları konuşmaya hazır olduğunu belirten Aslanoğlu, Saygılı’ya yer ve saat bildirmesi için seslenerek “AK Parti İl Başkanı beni sokakta İzmir’in sorunlarını konuşmaya davet etmişti. Hepinizin bildiği gibi sabah 07.00’den erkenden gece geç saatlere kadar sokaktayım. O yüzden istediği zaman istediği saatte ve istediği gün İzmir’in sorunlarını konuşmayı çok isterim. Bizler konuşuruz, İzmirliler sorunlar hakkında kararlarını verir. Şimdi de sokaktayız. Yine İzmir’in bir sorunu için sokaktayız. İzmir Limanı’ndayız. AK Parti’nin İl Başkanı da eğer ‘İzmirlilere ait olan liman Araplara satılmasın’ diyorsa, yarın buraya gelecekse biz de CHP’liler olarak gelip arkasında durmaktan onur duyarız. Yok ‘Araplara satılması çok iyidir’ diyorsa yine sokakta Araplara satılmanın neresi iyidir neresi kötüdür yine tartışmaya hazırız. İlk önce istediği gibi Örnekköy’e gideriz bir gün sonra da gelir Alsancak Limanı’nın önünde sohbet ederiz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.