TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O ünlü şarkıcı belediye başkanı adayı oluyor!

Milyonların sevgilisi ünlü şarkıcı siyasete girdi. Hangi şarkıcı belediye başkanlığına aday oldu? Hangi partiden, nerenin adayı olacak?

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
O ünlü şarkıcı belediye başkanı adayı oluyor!

2024 yerel seçimleri için az bir süre kala partiler adaylarını açıklıyor. Meral Akşener, Safranbolu Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Hakan Peker'e rozetini takdim etti.

Hakan Peker nereye aday olacak?

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Meral Akşener, Karabük Safranbolu Belediye Başkanı adayını duyurdu. Buna göre, Safranbolu Belediye Başkanı sanatçı Hakan Peker oldu.

Hakan Peker kimdir?

1963 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yıllarından beri dans etti. Seyyal Taner ve Deniz Erkanat’ın dansçısı olarak profesyonel çalışmalarına başladı.

1981 yılında Türkiye Dans Yarışması’nda birinci oldu. TRT’nin eğlence programlarında ve çeşitli yurtiçi ve yurtdışı konser organizasyonlarında yer aldı.

Şarkıcılığını, dansçılığıyla bütünleştirmek istiyordu. Sevdiği müzik türleri bunun için uygun değildi. O da Pop Müziği söylemeye karar verdi.

1989 yılında ilk albümü piyasaya çıktı. “Bir Efsane” ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. 1990 yılındada çıkardığı “Camdan Cama” adlı albümü, ün getirdi. Albümlerinden elde ettiği başarıların ardından, Hakan Peker kendi prodüksiyon şirketini kurarak hem kendi albümlerini bu şirketten çıkarmaya başladı; hem de yeni sanatçıların müziğe kazandırılmasını sağladı.

1995 yılında çıkardığı “Ateşini Yolla” albümü ile, albümdeki şarkıların klip yönetmenliklerini de üstlendi. 1998 yılında Dünden Bugüne Hakan Peker adlı albümü ile daha önce çıkardığı albümlerdeki hitlerden nostalji albümü oluşturdu. Bir Efsaneydi şarkısı bu albümle 2. kez hit olmuştur. “İllaki” albümü ile Hakan Peker “Karam” adlı çıkış şarkısıyla 2000 yılının en çok satan albümü oldu ve zirveye oturdu. 2001 yılında dinlemekten zevk aldığı Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan “Canım İstedi” adlı albümünü çıkardı. 2003 yılında “Aşk Bana Lazım” adlı albümünü çıkardıktan sonra; 2004 yılında ilk bir single çalışması olan “Taş Gibi” adlı albümünü çıkardı. Daha sonra 2004 yılında “Yak Beni” ve 2006 yılında “Gece Gözlüm” adlı çalışmalarıyla müzikteki yolculuğunu devam ettirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.