TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#belediye başkanı

belediye başkanı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, belediye başkanı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kimdir? Haber

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kimdir?

Siyasi hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) çatısı altında başlayan ve günümüzde de AK Parti ile yoluna devam eden Mustafa Dündar kimdir? Yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Mustafa Dündar hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik. Mustafa Dündar kimdir? Mustafa Dündar, 1965 yılında Yunanistan’ın Gümülcine isimli şehrinde dünyaya geldi. İlkokulu Yunanistan'da tamamladıktan sonra, ortaokul ve lise eğitimi için Türkiye'ye geldi ve öğrenimini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Mustafa Dündar siyasi hayatına ne zaman başladı? Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin Yönetim Kurulu üyeliğini ve üç dönem de başkanlığını üstlenen Mustafa Dündar, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kuruluş sürecinde Bursa Osmangazi İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 3 Kasım 2002 Milletvekili genel seçimleri sonucunda 22. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili olarak Meclis'e girdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Üyesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışişleri Komisyonu sözcülüğü görevlerini üstlenen Mustafa Dündar, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye-Yunanistan parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı yaptı. Mustafa Dündar, 29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı'na seçildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise Osmangazi'de Cumhur İttifakı adayı olarak seçimlere katılan Dündar, aldığı yüzde 51 oy oranıyla üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Mustafa Dündar kaç yaşında? 1965 yılında dünyaya gelen Mustafa Dündar, 58 yaşındadır. Mustafa Dündar kaç dil biliyor? Mustafa Dündar, İngilizce ve Yunanca dillerini bilmektedir. Mustafa Dündar evli mi? Mustafa Dündar, evli ve üç çocuk babasıdır. Mustafa Dündar Twitter (X) hesabının adı nedir? Mustafa Dündar, “mustafadundar65” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kimdir? Haber

Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kimdir?

Siyasi hayatında yaptığı çalışmalar ve üstlendiği görevler ile adından söz ettiren Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kimdir? Uzun yıllardır aktif olarak siyasetle ilgilenen ve bununla birlikte avukat olduğu için hukuki açıdan da son derece donanımlı olan Nihat Çiftçi hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik. Nihat Çiftçi kimdir? Nihat Çiftçi, 1975 yılında Şanlıurfa’nın Karaköprü Köyü'nde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra, liseyi Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde bitirdi ve 1993 yılında buradan mezun oldu. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde başlayan Nihat Çiftçi, bir yıl sonra Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne geçiş yaparak eğitimini burada tamamladı. 1998 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, 1998 ile 2000 yılları arasında Sosyal Sigortalar Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda SSK Müfettişi olarak görev yaptı. Daha sonra Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Bölümü'nde tezli yüksek lisans programını tamamlayarak bilim uzmanlığı unvanını aldı. Askerlik hizmetini 2004 ile 2005 yılları arasında 301. kısa dönem olarak Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda tamamladı. 29 Mart 2009 tarihine kadar Şanlıurfa BARO'suna kayıtlı serbest avukat olarak çalışan Çiftçi, bu tarihten itibaren 6 buçuk yıl boyunca Karaköprü Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Daha sonra, 6 Eylül 2015 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Nihat Çiftçi kaç dil biliyor? Nihat Çiftçi, iyi derecede Almanca dil bilgisine sahiptir. Nihat Çiftçi evli mi? Nihat Çiftçi, evli ve üç çocuk babasıdır. Nihat Çiftçi Twitter (X) hesabının adı nedir? Nihat Çiftçi, “nihatcftc” kullanıcı adı ile Twitter (X) hesabını kullanıyor.       Nihat Çiftçi Instagram hesabının adı nedir? Nihat Çiftçi, “nihat.ciftci” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

En başarılı başkanlar arasından ilk 3’te Haber

En başarılı başkanlar arasından ilk 3’te

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan bir ankete göre; Cumhur İttifakı'nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ilk 3’te yer aldı. Bir araştırma şirketi, vatandaşlara Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını sorarak, anket düzenledi. Türkiye geneli parti dağılımlarını tespit edebilmek için 25 ilde, 88 ilçe ve köyde, yaş, cinsiyet, il ve ilçe kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 4 bin 221 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 53,8 oranıyla en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, 3’üncü sırada yer aldı. Çalışma sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 1’inci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2’nci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 3’üncü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 4’üncü ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5’inci sırada yer aldı. Başkan Ergün Manisalılara teşekkür etti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı konu ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Cengiz Ergün, şu ifadelere yer verdi: “Tarafsız kamuoyu araştırmalarında, halkımızın içinde olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, ortaya koyduğumuz proje ve hizmetlerimizde kıymetli hemşehrilerimizin desteğini ve teveccühlerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Araştırma sonuçları gösteriyor ki, şehrimiz için ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz, Manisalı hemşehrilerimizde karşılık buluyor. Şahsıma gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla Manisa’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz.” BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Manisa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

O ünlü şarkıcı belediye başkanı adayı oluyor! Haber

O ünlü şarkıcı belediye başkanı adayı oluyor!

2024 yerel seçimleri için az bir süre kala partiler adaylarını açıklıyor. Meral Akşener, Safranbolu Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Hakan Peker'e rozetini takdim etti. Hakan Peker nereye aday olacak? Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Meral Akşener, Karabük Safranbolu Belediye Başkanı adayını duyurdu. Buna göre, Safranbolu Belediye Başkanı sanatçı Hakan Peker oldu. Hakan Peker kimdir? 1963 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yıllarından beri dans etti. Seyyal Taner ve Deniz Erkanat’ın dansçısı olarak profesyonel çalışmalarına başladı. 1981 yılında Türkiye Dans Yarışması’nda birinci oldu. TRT’nin eğlence programlarında ve çeşitli yurtiçi ve yurtdışı konser organizasyonlarında yer aldı. Şarkıcılığını, dansçılığıyla bütünleştirmek istiyordu. Sevdiği müzik türleri bunun için uygun değildi. O da Pop Müziği söylemeye karar verdi. 1989 yılında ilk albümü piyasaya çıktı. “Bir Efsane” ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. 1990 yılındada çıkardığı “Camdan Cama” adlı albümü, ün getirdi. Albümlerinden elde ettiği başarıların ardından, Hakan Peker kendi prodüksiyon şirketini kurarak hem kendi albümlerini bu şirketten çıkarmaya başladı; hem de yeni sanatçıların müziğe kazandırılmasını sağladı. 1995 yılında çıkardığı “Ateşini Yolla” albümü ile, albümdeki şarkıların klip yönetmenliklerini de üstlendi. 1998 yılında Dünden Bugüne Hakan Peker adlı albümü ile daha önce çıkardığı albümlerdeki hitlerden nostalji albümü oluşturdu. Bir Efsaneydi şarkısı bu albümle 2. kez hit olmuştur. “İllaki” albümü ile Hakan Peker “Karam” adlı çıkış şarkısıyla 2000 yılının en çok satan albümü oldu ve zirveye oturdu. 2001 yılında dinlemekten zevk aldığı Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan “Canım İstedi” adlı albümünü çıkardı. 2003 yılında “Aşk Bana Lazım” adlı albümünü çıkardıktan sonra; 2004 yılında ilk bir single çalışması olan “Taş Gibi” adlı albümünü çıkardı. Daha sonra 2004 yılında “Yak Beni” ve 2006 yılında “Gece Gözlüm” adlı çalışmalarıyla müzikteki yolculuğunu devam ettirdi. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına zam açıklaması!

Belediye Başkanı orada mahsur kaldı   Haber

Belediye Başkanı orada mahsur kaldı  

Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES nedeniyle ilçe sular altında kalmıştı. Yeni ilçe ise hemen barajın üst kotlarında inşa edildi. Baraj gölünün tamamen dolmasıyla Yusufeli Belediyesi, turizm amaçlı bölgenin tanıtımı için zipline projesinin hayata geçirdi. Yusufeli Barajı gölünün iki yakası arasına bin 174 metre uzunluğundaki, baraj gölü üzerinde Türkiye’nin en uzun hattında olma özelliğine sahip olan zipline denme geçişi Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından yapıldı. Başkan Aytekin, ilk denemesinde zipline üzerinde baraj gölünün ortasında kalınca yardımına zipline görevlileri ve vatandaşlar yetişti. Bir saat baraj gölü üzerinde kurtarılmayı bekleyen Başkan Aytekin, karaya iner inmez kendisi kurtarmak için halat çeken kalabalığın arasında bulunan 6 yaşındaki Muhammet Turna’ya sarılarak öptü. Aytekin yaptığı açıklamasında, "Yusufeli’nin geleceği turizm ve spor turizm diyoruz. Bu geleceğe yönelik bir çalışma. Yusufeli’ne değer katacak, Yusufeli’nin bir eni olma durumunda. Bin 174 metre uzunluğunda olan zipline, Yusufeli baraj gölünü karşıdan karşıya geçiyor. Bu anlamda Yusufeli’mize güzel bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Yeni yapılmış daha hizmete açılmamış deneme amaçlı yaptığımız bir program. Ufak teknik bir sorun oldu. Gerekli güvenlik önlemleri alındığını bildiğim için bir korku hissetmedim. Gerekli ayarlamalar çekilecek” ifadelerine yer verdi. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Artvin'de ayı saldırısına uğrayan şahıs yaşadıklarını anlattı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.