TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ: "Körfezdeki koku sorunu CHP'nin beceriksizliğidir"

AK Partili Dağ, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz projesi temel töreninde konuşan Soyer'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert eleştirilerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dağ: "Körfezdeki koku sorunu CHP'nin beceriksizliğidir"

KEMAL ÖZKURT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir eski Milletvekili Hamza Dağ, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz projesi temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 'Hükümetten de İzmir'in geleceğine yapılan bu yatırımlara destek olmalarını bekliyoruz' sözlerine tepki gösterdi. Dağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eğer bu işin altından kalkamayacaksanız, hükümetimiz "Yüzülebilir Körfez" için yeterli kapasiteye de projeye de sahiptir" ifadelerini kullandı.



"KÖRFEZDE NE ZAMAN YÜZEBİLECEKSİNİZ?"
Öte yandan, yaptığı paylaşımda Soyer'in 'Körfezde yüzeceğim' sözlerini de hatırlatan Dağ, "Daha önce Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı, Özkanlar Pazaryeri ve Çiğli Artma Tesisi'nin 4. Ünitesi gibi birçok önemli projede İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önünü açarak işini kolaylaştırdık. Dün desteklerimiz için teşekkür ederken bugün gölge etmeyin demek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Körfez’de kirliliğin ve kokunun temel sebebi, CHP’nin İzmir’deki belediyecilik anlayışının istikrarlı beceriksizliğidir. Sayın Tunç Soyer, 5 yıllık görev süreniz bitmek üzere. Körfez’de ne zaman yüzebileceksiniz?" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.