TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı: Kokusu çıkmış zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak

Ak Partili Bursalı İzmir’de yaşanan koku sorununa ilişkin Başkan Soyer’i hedef alarak Mart’ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bursalı: Kokusu çıkmış zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir körfezindeki koku sorunuyla ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi. Katıldığı bir etkinlikte “Koku meselesi İzmir’de artık tarihe karışmıştır. Bu gerçeği artık buna inanmak istemeyenler de kabul ediyor ki Körfez’e parfüm sıktı diyorlar fakat güneş balçıkla sıvanmaz. Körfez’de koku sorunu tamamen bitti ama bunu parfüm sıkarak, kimyasal dökerek değil, akılla bilimle ve mühendislikle çözdük” diyen Soyer’e cevap veren Bursalı, “Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Mart’ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak” diye konuştu.

KOKUSU ÇIKMIŞ İTTİFAKLAR ZİHNİYETİ

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla koku sorununun giderilmediğini ve Soyer’in İzmirli vatandaşlarla alay ettiğini belirten Bursalı, “Acaba Körfez’den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır?  Sayın Tunç Soyer çıkmış “Parfüm yok, kimyasal yok. Koku meselesi tarihe karıştı” demiş. Kendisine saha önce tanıdığım çok iyi Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı tavsiye etmiştim ama anlaşılan ya rahatsızlığının farkında değil ya da İzmirlinin aklıyla ve burnuyla alay ediyor! El hak tarihe karışacak. Onu da 31 Mart’tan sonra İzmirli hemşerilerimiz sandıkta AK Parti yapacak. Fakat Mart’ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak” dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Şebnem Bursalı: Bunlardan İzmir’e hayır gelmez

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.