TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başdaş: Moloz siyasetini bırak!

AK Partili Başdaş, yıkılan İBB binası üzerinden Soyer’i hedef aldı: “Moloz siyasetini bırak, Atatürk Meydanını yeşillendirmeye bak!”

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 13:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Başdaş: Moloz siyasetini bırak!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yıkılan İzmir Büyükşehir Belediyesi binasını gündemine aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yüklenen Başdaş, “Gelin şehrin en önemli buluşma yerine güzel bir peyzaj ile Konak Atatürk Meydanı yazalım. Yerli ve yabancı turistlere yeşil bir Konak eşliğinde hoş geldiniz diyelim!” çağrısında da bulundu.

Başdaş Moloz siyasetini bırak (2)

AĞAÇ SEVGİNİZDE SAMİMİYSENİZ…

Başdaş, sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi: “Soyer’e çağrımdır: Moloz siyasetini bırak, Atatürk Meydanını yeşillendirmeye bak! İzmir’in kalbi Konak’ta, şehre vizyon katmak isteyen her insanın kalbine saplanan ucubedir yıkılan İBB binası! Sayın Soyer, ağaç sevginizde samimiyseniz, eğer çevrecilik hassasiyetiniz bir kurgu değilse buyurun size tarihi fırsat!”

“Gelin İzmir’in kalbine bina yerine yeşil alan kazandıralım” çağrısında bulunan Başdaş, “Gelin şehrin en önemli buluşma yerine güzel bir peyzaj ile Konak Atatürk Meydanı yazalım. Yerli ve yabancı turistlere yeşil bir Konak eşliğinde hoş geldiniz diyelim! Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Konak bırakalım” mesajını verdi.

Başdaş Moloz siyasetini bırak (1)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Başdaş’tan Konak Atatürk Meydanı çıkışı: Meydanı yeşil alan yaparak Atatürk Meydanı’na katalım

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.