TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu 20 yaşında

İzmir’de kendi yazdığı oyun metinlerinden oluşturduğu zengin repertuvarıyla, 20 yıldır aralıksız sahneye çıkan Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu, sezon ‘Merhaba’ diyecek

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 13:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu 20 yaşında

20 yıldır aralıksız şekilde sahneye çıkarak binlerce çocukla buluşan ‘Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu’ yeni sezona perde açıyor. 2023-2024 Tiyatro Sezonu’nda da, her yıl olduğu gibi repertuvarına 10 yeni oyun ekleyen Tiyatro, her ay farklı bir sahnede İzmirli çocuklarla buluşacak. Sıcakkan Sanat’ın özgün oyun metinleriyle oluşturduğu repertuvarında bu yıl, ‘Neşeli Çiftlik, Şahane Okulum, Meraklı Gezginler, Kral ve Anka Kuşu, Kayıt Hazine, En İyi Arkadaş, Eğlenceli Tiyatro, Dostluğun Gücü, Renkli Rüyalar, Hayalimdeki Dünya, Tatil Sevdası, Mutluluk Ormanı’ adlı oyunlar yer alıyor.

Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu (4)

‘Tüm İzmir’e ulaşacağız’

Tiyatronun Kurucusu Erçin Sıcakkan, kuruldukları yıldan bu yana tek amaçlarının nitelikli çocuk tiyatrosunu daha fazla kişiyle buluşturmak olduğunu söyleyerek, 20. yıl için çok heyecanlı olduklarının altını çizdi. Sıcakkan, “Tiyatromuzun kurulduğu yıllarda çocukken oyunlarımızı izleyen, yıllar sonra kendi çocuklarını da oyunlarımıza getiren kişiler var. Öğrenciyken izleyip, öğretmen olduktan sonra öğrencilerini bu kez bizimle tanıştırmış öğretmenler var. Bu bize büyük bir gurur ve mutluluk veriyor. 20. yılımızda da sahnedeyiz. Bu sene tam anlamıyla İzmir’in her yerine gidecek, çocuklarla buluşacağız. Metropol ilçelerin yanı sıra merkezimize uzak ilçelere, semtlere de gideceğiz. Yine Ege Bölgesi’ndeki başka illerde de sahnede olacağız. Amacımız nitelikli çocuk tiyatrosunu, daha fazla çocukla buluşturmak” ifadelerini kullandı.

Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu (3)

Tiyatronun sezon programına www.ssmcocuktiyatrosu.com adresinden ulaşmak mümkün olacak.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: 11. kez merhaba: Engelsiz Filmler Festivali

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.