TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakin şehir Seferihisar’ın plaj ve koyları

İzmir’in güzel ilçelerinden Seferihisar, muhteşem plajları ve koyları ile tatilcileri ve turistleri kendine çekmeye başarıyor

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2023 10:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sakin şehir Seferihisar’ın plaj ve koyları

GURBET YAVUKLU

İzmir’in Seferihisar ilçesi, doğal güzellikleri ve berrak denizi ile tatilcilerin sevilen noktalarından biri haline gelmeye devam ediyor. Kumlu plajları, berrak denizi ve sakin atmosferi sayesinde Seferihisar, tatilcilerin şehir hayatından uzaklaşarak dinlenmeyi tercih ettiği bir yer haline geliyor. Biz de sizlerin huzurlu bir tatil yapabilmesi için sessiz sakin plaj ve koyları derledik…

AKKUM PLAJI
Seferihisar'ın en ünlü plajlarından biri. Beyaz kumları ve turkuaz renkteki deniziyle bilinir. Plajın çevresi doğal güzelliklerle çevrili ve keyifli bir deneyim sunar.
 


SIĞACIK KOYU
Tarihi Sığacık Limanı'nın yanında yer alan bu koy, güzel bir plaj ve yüzme imkânı sunar… Sığacık'ın tarihi dokusuna tanıklık ederken denizin tadını çıkarabilirsiniz.



DOĞANBEY KOYU 
Seferihisar'ın güzel köylerinden biri olan Doğanbey'in yanında yer alır. Sakin ve huzurlu bir koy olup doğa severler ve kampçılar için ideal.



SICAKSU KOYU
Huzurlu bir yer arayanların tam adresi Sıcaksu Koyu… Mağaranın içinde bir sıcak su kaynağı bulunur ve adını buradan alır. Denize girebileceğiniz hem de kaplıca gibi kullanacağınız harika bir alan. Etrafında herhangi bir işletme bulunmuyor.



ÜRKMEZ PLAJI
Geniş ve uzun bir plaj olan Ürkmez, sakin bir atmosfere sahip olmasıyla bilinir. Kumlu plajı ve deniz sporları imkanlarıyla tatilcileri ağırlar.



TEOS MARİNA PLAJI
Teos Antik Kenti'nin yakınında bulunan bu plaj, modern olanaklara sahip bir marina etrafında yer alır ve denizin tadını çıkarabileceğiniz bir atmosfer sunar.



AKARCA PLAJI
Seferihisar'ın güzel köylerinden biri olan Akarca'da yer alan plaj, pırıl pırıl denize ve geniş ve temiz bir kumsala sahip. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.