TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisarlı öğrenciler İzmir’de kariyer fırsatlarını keşfetti

Akhisar MBA Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Medicana İzmir Hastanesi'ni ziyaret ederek meslek tercihleri konusunda bilgi aldılar. Ziyaretleri sırasında farklı alanlardaki yöneticilerle görüşen öğrenciler, sağlık sektöründe doktor ve hemşire gibi mesleklerin yanı sıra, robotik cerrahi için mühendisler ve yapay zeka destekli tedavi için yazılım uzmanları gibi farklı mesleklerin de bulunduğunu öğrendiler

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 05:30
Kaynak: İHA
Akhisarlı öğrenciler İzmir’de kariyer fırsatlarını keşfetti

Medicana International İzmir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Dilek Aslanca, öğrencilere sağlık alanında sunulan kariyer imkanları hakkında bilgi verirken, teknolojinin gelişmesiyle birlikte hastanelerde çok çeşitli mesleklerin ortaya çıktığını vurguladı. Başhekim Aslanca, kariyer oluşturmanın sadece akademik bilgilerle değil, hobiler, sosyal hayat ve yardım kuruluşları ile çalışmalarla da şekillenebileceğini belirtti.

Medicana International İzmir Hastanesi Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Yağmur Akçe ise öğrencilere sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenlerin yenilikçi olmalarının yanı sıra işlerini tutkuyla yapmalarının da önemine değindi. Hastane İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Eser ise öğrencilere mutlu olmak için sevdikleri ve hayal ettikleri bir mesleği seçmeleri, kendi güçlü yönlerini belirleyerek bu doğrultuda kariyer planlaması yapmaları tavsiyesinde bulundu.

MBA Akhisar Lise Müdürü Tuğba Tur da öğrenciler için oldukça faydalı bir ziyaret olduğunu belirterek, tüm yöneticilere teşekkür etti. Bu etkileşimli ziyaret, öğrencilere farklı meslekler hakkında bilgi edinme ve kariyer tercihlerini daha bilinçli bir şekilde yapma fırsatı sundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.