TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İEÜ’lü gençlere Fransa’da kariyer fırsatı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), işletme alanında Avrupa'nın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Fransa'daki KEDGE Business School ile yeni bir iş birliği anlaşması imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 10:42
Kaynak: İHA
İEÜ’lü gençlere Fransa’da kariyer fırsatı

İEÜ lisans programlarından mezun olan gençlere özel indirimlerle Fransa'da yüksek lisans yapma fırsatı sunan bir anlaşma imzaladı. Bu sayede, İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunları Avrupa'da kariyerlerine adım atma ve yeni iş fırsatlarına ulaşma imkanı bulacaklar. Ayrıca, yabancı dil becerilerini geliştirme ve uluslararası çevrelerde kendilerini geliştirme şansına da sahip olacaklar. İEÜ'lü öğrencilerden yüksek lisans için gereken teknik yeterlilikleri karşılayan herkes, kişi sınırlaması olmaksızın bu indirimden faydalanabilecek.

"Bizim için büyük bir fırsat"

İEÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürü Hülya İncekara, KEDGE Business School ile yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaptı. İncekara, “KEDGE Business School, Fransa'nın yanı sıra dünyanın çeşitli yerlerinde kampüslere sahip ve işletme alanında eğitim veren önemli bir kurum. Çok sayıda uluslararası akreditasyona sahip yüksek lisans programlarıyla dikkat çekiyor. Bu okuldan mezun olan gençlerin uluslararası şirketlerde önemli başarılar elde ettiğini görmek mümkün. Uzun süren görüşmelerin ardından, KEDGE Business School'un öğrencilerimize özel indirimlerle kapılarını açması, bizim için büyük bir fırsat” şeklinde konuştu.

"İş birliklerimizi genişletmeye devam edeceğiz"

İncekara, yurt dışındaki eğitim kurumlarıyla yeni anlaşmalar yaparak İEÜ'nün uluslararası alandaki etkisini daha da artıracağını belirtti. İncekara, "ABD, Kanada, Japonya, Güney Kore, Çin ve Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere toplam 40 ülkede 200'den fazla yükseköğretim kurumuyla akademik protokoller imzaladık. Bu sayede öğrencilerimiz çeşitli değişim programlarına katılma, uluslararası şirketlerde staj yapma ve uluslararası araştırma projelerinde yer alma şansına sahip oldular. Gençlerimiz, kariyerlerine uluslararası bir boyut kazandırma fırsatını elde etti ve İEÜ'lü olmanın ayrıcalığını ve avantajlarını deneyimledi. Çalışmalarımız bu noktada durmayacak, öğrencilerimize ve mezunlarımıza yeni fırsatlar sunmak için iş birliklerimizi genişletmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.