TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüyada mezar görmek ne demek? Rüyada mezar kazmak ne anlama gelir?

 Rüyalar bizlere hayatımız hakkında birtakım mesajlar vermektedir. Peki rüyada mezar görmek ne anlama gelir?

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 22:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rüyada mezar görmek ne demek? Rüyada mezar kazmak ne anlama gelir?

Rüyada mezar görmek çok sık görülmese de çok derin anlamlar taşıyan bir rüyadır. Peki rüyada mezar görmek ve mezar kazmak ne anlama gelir?

RÜYADA MEZAR GÖRMEK

Rüyada mezar görmek; istenmeyen uzun bir yolculuğa ve üzüntüye işarettir. Aynı zamanda mezar, hapishane ve suç işlemeye delalet eder. Rüyasında mezar gören kişi istemeye istemeye suç işleyebilir. Bu suçun bedelini ağır ödeyebilir. Çevresi ile arası açılabilir. Ailesinden uzaklaşabilir. Aynı zamanda bu rüya fakirliğe yorumlanır.

RÜYADA MEZAR KAZMAK

Rüyada mezar kazmak; rüyayı gören kişi için kötü tercihler yapacağına işarettir. Rüya sahibinin yaptığı yanlışlar karşısında bir sorun olarak çıkabilir ve bu sorunun çözüme kavuşması çok zor olabilir. Rüya sahibi mezarı evde kazıyorsa bu rüya keder üzüntü ve gözyaşına işarettir.

RÜYADA MEZAR TAŞI GÖRMEK

Rüyada mezar taşı görmek; rüyayı gören kişinin ömrünün çok uzun olacağına ama bu uzun ömrün onun için bir şey ifade etmeyecek olmasına işarettir.  Rüyayı gören kişi hayatını çok tekdüze ve amaçsız yaşayacaktır.

RÜYADA KENDİNİ MEZARLIKTA GÖRMEK

Rüyada kendimizi mezarda görmek; ön yargılı ve yeniliğe kapalı olduğumuz anlamına gelir. Rüya sahibi ön yargısı sebebi ile eline geçecek olan birçok fırsatı ve şansı kaçırabilir bu dönemde buna dikkat etmelidir. Rüya sahibi ön yargısı sebebi ile girdiği ortamlarda pek sevilmeyebilir. Rüya sahibi kendisini mezarlıkta görüyorsa yavaş yavaş yalnızlaşarak kendi kabuğuna çekilebilir.

RÜYADA MEZARLIKTA DOLAŞMAK

Rüya sahibi kendisini mezarlıkta dolaşırken görüyor ise bu boş işler anlamına gelir. Rüya sahibi uzun zaman boş hayaller peşinde koşacaktır ve bu işten hiçbir karı olmayacaktır.

RÜYADA CANLI CANLI MEZARA GÖMÜLMEK

Rüyada diri diri mezara gömülmek; tabirciler tarafından hayırlı yorumlanmıştır. Kişi kendisinin diri diri mezara gömüldüğünü görüyor ise karşısına çıkacak olan tüm rakiplere karşı çıkacaktır ve asla pes etmeyecektir. Aynı zamanda bu rüya, helal ve bol kazanca işarettir. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.