TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Radomir Kokovic: Hak ettiğimiz maçı kaybettik

Trendyol 1.Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumunda Teksüt Bandırmaspor ile 1-1 beraber kaldı. Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçının son dakikalarında Göztepeli taraftarlar Kokovic istifa sloganların attı. Peki, Göztepe’nin teknik patronu Radomir Kokovic maçın ardından basın toplantısında hangi açıklamalarda bulundu? Radomir Kokovic taraftarlara nasıl bir mesaj verdi? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 19:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Radomir Kokovic: Hak ettiğimiz maçı kaybettik

TFF 1.Lig’in 5.haftasında Göztepe evinde Teksüt Bandırmaspor’u misafir etti. Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumunda 1-1 berabere kaldı. Bandırmaspor yenilmezlik serisini sürdürmeye devam ederken sarı kırmızılı taraftarlar bu sonuçtan memnun kalmadı. Karşılaşmanın son dakikaları nefesleri keserken İzmir ekibi net gol pozisyonlarını değerlendirmedi. Mutlu sona ulaşamayan Göztepe’de taraftarlar Radomir Kokovic istifa sloganlarını attı.

KAZANACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Göztepe’nin antrenörü Radomir Kokovic, “Öncelikle taraftarlarımıza bize yaşattıkları muhteşem atmosferden dolayı ve maçın sonuna kadar bizi destekleri için teşekkür ediyorum. Taraftarlar hep bizim arkamızda durarak bizi desteklediler, yanımızda durdular. Sahada muhteşem bir enerji vardı, çok agresif maça başladık. Golü attıktan sonra seken top ile şanssız bir gol yedik. Soyunma odasına gittiğimizde takımın enerjisi düştü, olumsuz durumu pozitif yöne çekmek için bazı müdahaleler yaptım, ikinci yarıda şanssız sakatlıklar ve oyuncu değişlikleri oldu. Kazanacağımız, hak ettiğimiz maçı maalesef kaybettik. Genç futbolcu Furkan maçta iyi performans sergiledi. Kulübün yetiştirdirdiği önemli bir oyuncu iyi oynadı ama şiddeti yüksek maç olduğu için kendisini korumak istedik. İzzet Furkan, Türkiye’nin ve Göztepe’nin geleceği için önemli bir oyuncu” dedi. 

GOLÜ ATTIKTAN SONRA İVME YAKALADIK

İlk yarıda kötü performans sergilediklerini, gol attıktan sonra ivme yakaladıklarını ifade eden Bandırmaspor yardımcı Antrenörü Ender Tıraş, “Maçın değerlendirmesini yapacak olursak eğer ilk yarı bize yakışmayan, kötü bir oyunu sahaya yansıttık. Karşılaşmanın ilk yarısında kötü bir performans sergilesek de ikinci yarı oyunda kalmasını bildik. Maçın atmosferi ve tribün baskısından dolayı ilk yarıda oyuncularımız istediği oyunu oynayamadı. İlk yarının son dakikalarında attığımız golle soyunma odasına 1-1 eşitlikle gittik. Golü attıktan sonra ivme yakaladık ve oyuna ortak olduk. Maçı koparabilirdik fakat son 10 dk içerisinde daha rahat oynayabilirdik. Bundan sonraki ilk maçta galibiyetle başlayıp, yenilmezlik serisini sürdürerek yolumuza en güzel şekilde devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Göztepe mutlu sona ulaşamadı: Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maç sonucu: 1-1 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.