TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe mutlu sona ulaşamadı: Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maç sonucu: 1-1  

Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında Göztepe evinde Teksüt Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son dakikaları nefesleri kesti. Göztepe-Bandırmaspor maçının özeti, Göztepe-Bandırmaspor maçından önemli notlar ve tüm ayrıntılar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 18:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe mutlu sona ulaşamadı: Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maç sonucu: 1-1  

Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumunda Teksüt Bandırmaspor’u konuk etti. Göztepe ilk yarıda  32.dakikada Davıd Tıjanic ile öne geçerken 45.dk Marc Jozefzoon karşılık vererek skoru 1-1 yaptı. İzmir temsilcisi Göztepe evinde 1-1’lik skorla berabere kaldı. İşte maçın ayrıntılarını ve önemli pozisyonlarını sahadan takip ederek sizler için hazırladık….

İLK YARIDA SON SÖZÜ BANDIRMA SÖYLEDİ

Göztepe maça ön alanda baskıyla başlarken orta sahada topu iyi çevirdi. Sarı kırmızılılar kanatlar üzerinden oyunu açmaya çalışırken 5.dakikada sağ kanatta Davıd Tıjanıc’in ortasında İzzet Furkan’ın kafa vuruşuyla top direkte patladı. Ev sahibi takım maça hızlı ve tempolu başlarken misafir ekip Bandırmaspor kendi yarı sahasında savunmaya kapandı.

Teksüt Bandırmaspor kontra atak şansını denemek istedi. Rakibine fırsat vermeyen Göztepe ilk 20 dakika içerisinde oyunun kontrolünü ele geçirdi. Sarı kırmızılılar gol arayışına devam ederken 30.dakikada Celil ve Dıouf gol pozisyonu hazırladı. Maçın 32.dk. Yunus Emre’nin ortasında Davıd Tıjanic fileleri havalandırdı. Göztepe 1-0 öne geçtikten sonra tempoyu artırdı ve Tıjanıc ile etkili bir gol pozisyonu yakaladı.

Tıjanıc’in golünden sonra tribünler coşmaya devam etti. Bordo beyazlılar hızlı hücumlardan Marc Jozefzoon ve Moussa Djıtte ile gol fırsat bulmaya çalışsa da Göztepe savunması buna izin vermedi. Maçın hakemi Gürcan Hasova ilk yarının bitimine 2 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma dakikalarında Marc Jozefzoon’ın golüyle Bandırmaspor skoru 1-1 yaparak eşitledi. Böylelikle iki takımda soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

İKİNCİ YARI TEMPO ARTTI

Teksüt Bandırmaspor ikinci yarıya hızlı ve tempolu başlarken Moussa Djıtte ile etkili bir pozisyon yakaladı. Ev sahibi ikinci yarıya tutuk başladı, hücum organizasyonunda tıkandı. Maçın 54.dakikasında Tıjanıc gol pozisyonunu kaçırdı.

Geçiş hücumlarını iyi değerlendiren bordo beyazlılar Göztepe kalesinde etkili olmaya devam etti. Sarı kırmızılılar 60. Dakikada köşe vuruşunda rakip kaleye tehlikeli anlar yaşattı. 64.dakikada kaleci Gkelıos’un basit hatası sonrası Mame Dıpuf bariz gol pozisyonunu kaçırdı.

GÖZTEPE MUTLU SONA ULAŞAMADI

Maçın 70.dakikasından sonra tempo ve hız artmaya başladı. Her iki takımda basit top kayıpları yaparken istediği hücum organizasyonunu gerçekleştiremedi. Sağ kanattan yüklenmeye devam eden Bandırmaspor hücumda Moussa Djıtte ile gol arayışına devam etti. 80.dk oyunda tansiyon yükselirken yine bariz gol pozisyonları kaçtı. Maçın bitmesine 7 dakikalık uzatma süresi eklendi. Göztepe’de Traore sol kanattan hücuma destek verdi. Maçın son anları nefesleri kesti. Sarı kırmızılar sağlı sollu gol için saldırmaya çalışsa da mutlu sona ulaşamadı ve evinde 1-1’e razı oldu

GÖZTEPE: Mateusz Lıs, Taha Altıkardeş, Celil Yüksel, Mame Bıram Dıouf, Yunus Emre Gedik, Lasse Nıelsen, Yalçın Kayan, İzzet  Furkan Malak, Davıd Tıjanıc, Bıllal Messaoudı, Ogün Bayrak

ANTRENÖR: RADOMİR KOKOVİC

TEKSÜT BANDIRMASPOR: Ioannıs Gkelıos, Moussa Kalılou Djıtte, Emirhan Aydoğan, Remi Jose Michel, Metehan Mimaroğlu, Marc Jozefzoon, Rahmetulah Berişbek, Edson Andre Sıtoe, Levent Ayçiçek Sergen Piçinciol, Mucahit Albayrak

STAT: GÜRSEL AKSEL

HAKEM: GÜRCAN HASOVA

YARDIMCI HAKEM: OĞUZ KAĞAN ÇAILIŞIR, ÖZCAN SULTANOĞLU, MUHAMMET ALİ METOĞLU

SARI KART: MAME DIOUF, SERGEN PİÇİNCİOL  

GOLLER: DAVID TIJANIC(32 DK.) MARC JOZEFZOON (45 DK.)

Bu hahber de ilginizi çekebilir: ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe galibiyet aldı

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.