TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Cup 2023 sona erdi: Prometey şampiyon oldu

Pınar grubunun organize ettiği Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde düzenlenen "Pınar Cup 2023" sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Prometey oldu. Peki turnuvanın en değerli oyuncu ödülünü kim aldı? Turnuvaya hangi oyuncular damga vurdu? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Cup 2023 sona erdi: Prometey şampiyon oldu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen basketbol turnuvasını İzmirli basketbol severler yakından takip etti. Karşıyakalı taraftarlar, merakla ve heyecanla beklediği Pınar Karşıyaka'nın maçlarını Pınar Cup'ta izleme fırsatını yakaladı. Yeşil kırmızılılar bu sezon yeni kadro yapılanması, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandırıyor. Pınar Karşıyaka, Pınar Cup 2023'ün final gününde, BC Prometey'i 89-84 mağlup etti. Pınar Cup 2023'ün ikinci gününde ise BC Prometey Manisa BBSK'yı 108-95 mağlup etmişti. Böylelikle Prometey turnuvada iki maçtan galip ayrıldı.

Pınar Cup 2023'te şampiyon Ukrayna'nın BC Prometey takımı olurken, Pınar Karşıyaka ikinci, Manisa BBSK ise üçüncü oldu. Birbirinden kaliteli, rekabetin yüksek olduğu hazırlık maçlarında her iki takımda eksik yönlerini gördü. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig başlamadan önce Türk takımları önce hazırlık turnuvası önemli bir sınav oldu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 2023-2024 sezonunun ilk haftasında Pınar Karşıyaka ile Aliağa Petkimspor karşı karşıya gelecek. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri turnuvanın ardından yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

vitto

MVP: VİTTO BROWN

Turnuvanın sayı lideri ve En Değerli Oyuncusu (MVP) olarak Arda Ural ve Mustafa Baykara özel ödüllerinin sahibi Vitto Brown oldu. Ribaund lideri olarak Özgür Soylu Özel Ödülü'nü BC Prometey'den Ondrej Balvin ve asist lideri olarak Burak Ural Özel Ödülü'nü Kenan Sipahi kazandı.

PROMETEY ŞAMPİYON

PINAR KARŞIYAKA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu final serisinde Anadolu Efes ile eşleşen Pınar Karşıyaka şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Anadolu Efes 3-0'lık seri ile 2022-2023 sezonunda şampiyon oldu. Pınar Karşıyaka ise bütçe performans olarak ligde en iyi şekilde mücadele ederek son topa kadar savaştı. Salonu her maçta tıklım tıklım dolduran Karşıyakalı taraftarlar, takımını son topa kadar destekledi. Maç bittikten sonra taraftarlar, Pınar Karşıyakalı oyuncuları, teknik ve idari kadroyu ayakta alkışladı. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri geçen sezon sahaya koyduğu üstün performans ile gönüllerde taht kurdu. Bu sezon yeni transferlerle yeşil kırmızılılar şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potanın Tarzanları, Pınar Cup’a galibiyetle başladı: Pınar Karşıyaka-Manisa BBSK: 90-93

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.