TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Netflix üyeliklerine zam yapıldı mı? Netflix yeni ücretleri ne kadar?

Pek çok ülkede milyonlarca aboneye sahip olan ve en fazla izlenen dijital platformlar arasında yer alan Netflix’e zam mı geldi? Netflix kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan aylık ücret konusundaki gelişmeler. Netflix’e yeni üye olacak kişiler ne kadar ödeyecek? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 09:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Netflix üyeliklerine zam yapıldı mı? Netflix yeni ücretleri ne kadar?

Dünyanın birçok noktasında olduğu gibi ülkemizde de oldukça fazla kişi tarafından takip edilen Netflix, abone sayısını artırmaya devam ediyor. Temmuz 2023 tarihinde açıklanan veriler sonucu 238.39 milyon üyesi bulunduğu açıklanan Netflix’in popülaritesi, her geçen gün hız kesmeden artıyor. Bu durum da Netflix üyelik bedelinin ne kadar olduğu sorusunu gündeme taşıyor. Netflix’in güncel ücreti ne kadar? Zamlarla ilgi bir açıklama yapıldı mı? Konuya ilişkin tüm detayları, haberimizin devamında sizin için inceledik.

n1-2

Netflix’in güncel fiyatı ne kadar?

Netflix üzerinden birçok içeriğe tek tıkla ulaşan, bu içerikleri diledikleri her yerde çevrimiçi ve çevrimdışı olarak izleyen milyonlarca kişi bulunuyor. Bu kişiler Netflix içeriklerine ulaşabilmek için, her ay düzenli olarak bir ücret ödüyor. Dönem dönem Netflix tarafından yapılan zamlarla, aylık ödenen abonelik tutarında değişimlere yaşanıyor. Bu durum da platforma ilişkin zam haberlerinin milyonlarca abone tarafından takip edilmesine yol açıyor. “Netflix üyeliklerine yeni bir zam yapılacak mı?” “Güncel fiyatlar nedir?” soruları da aynı nedenle sıklıkla soruluyor. Netflix aboneliklerine yönelik son zammı yakın tarihte yaptı. Yapılan bu zamla birlikte Netflix planlarının minimum fiyatı 99,99 TL olurken, maksimum fiyatı 199,99 TL olarak belirlendi. Netflix tarafından kullanıcılarına 3 farklı plan seçme imkanı tanınıyor. Temel Plan, Standart Plan ve Özel Plan olarak isimlendirilen bu planların, kullanıcılara sunduğu özellikleri ve fiyatları farklılık gösteriyor. Buna göre söz konusu planların sahip olduğu özellikler ve fiyat bilgileri şu şekildedir:

n2

Temel Plan

Aylık ücret: 99,99 TL

Video kalitesi: İyi

Çözünürlük: 720p

Cihaz kullanımı: 1 cihaz

Reklam: Yok

Standart Plan

Aylık ücret: 149,99 TL

Video kalitesi: Daha iyi

Çözünürlük: 1080p

Cihaz kullanımı: 2 cihaz

Reklam: Yok

Özel Plan

Aylık ücret: 199,99 TL

Video kalitesi: En yüksek

Çözünürlük: 4K + HDR

Cihaz kullanımı: 4 cihaz

Reklam: Yok

n3-1

Netflix nedir?

İstenilen yer ve zamanda, akıllı telefon, bilgisayar, akıllı televizyonlar, tabletler, medya oynatıcıları be oyun konsolları dahil internet bağlantısı bulunan birçok cihazda izlenebilen Netflix, son yılların en popüler dijital platformları arasında yer alıyor. İçerisinde çok sayıda film, belgesel, dizi, anime ve program bulunan Neflix, istenildiği zaman iptal edilebiliyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Netflix’te

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.