TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Netflix

Netflix haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Netflix haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix'e ne zaman gelecek? Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne? Haber

Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix'e ne zaman gelecek? Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne?

Netflix'in büyük merakla beklenen dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin sonunda yayın tarihi açıklandı. Sosyal medyada duyurulan bu tarih, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziye olan ilgiyi artırdı. Bertan Başaran'ın yönettiği bu yapımın yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, senaryosunu Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan kaleme aldı. Bu duyurunun ardından, diziyi merak edenlerin aramaları da hızla yükseldi. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix'e ne zaman gelecek? Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne? KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ NETFLİX'E NE ZAMAN GELECEK? Netflix'in yeni Türk yapımı dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti yayın tarihi kesinleşti; Türkiye ve dünyada tüm bölümleriyle 9 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak. KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU 30 yaşındaki Avukat Leyla ve aynı hukuk bürosunda çalıştığı arkadaşlarının hayatına odaklanılan Kimler Geldi Kimler Geçti'de, bazen ‘bench’de, bazen ‘ghost’ta, bazen ‘ilişki’de, çoğunlukla da ‘ilişme’de çektikleri modern zaman sancıları konu ediliyor. Başarılı bir avukat olan Leyla Taylan, ihanetle biten ilk aşkının acısından uzun süre kurtulamaz. Artık bu duruma bir son vermek isteyen Leyla, aradan geçen yılların ardından yeniden flört dünyasına adım atar. Bu sırada arkadaşı olan yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılık acısından kurtulup, yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Leyla’nın karşısında 15 yıl içerisinde üç kez evlenip boşanan bir ilişki katili olan Cem Murathan vardır. Leyla, müvekkilini narsist adama karşı en ateşli şekilde savunurken, o ateşle ortalık doz duman olur. Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları Serenay Sarıkaya Metin Akdülger Hakan Kurtaş Boran Kuzum Ahmet Rıfat Şungar Meriç Aral Bade İşçil Esra Ruşan Efe Tunçer Kamil Güler Cem Güler Zeynep Tuğçe Bayat Gülcan Arslan Bilgi Aydoğmuş Nil Sude Albayrak Sümeyra Koç Yakup Selim Bağçiçek Melih Pamukçu Perihan Savaş Laçin Ceylan Ege Aydan Selçuk Borak

Pablo Escobar'ın tek çekindiği insan Griselda Blanco kimdir? Griselda Blanco neden öldü? Haber

Pablo Escobar'ın tek çekindiği insan Griselda Blanco kimdir? Griselda Blanco neden öldü?

Griselda Blanco, Pablo Escobar'ın dahi çekindiği bir isim olarak bilinir ve hayatı bir diziye konu oldu. İzleyicileri büyüleyen Griselda adlı dizi, Blanco'nun gerçek hayat hikayesini ekrana taşıyor. Griselda Blanco kimdir? Griselda Blanco neden öldü? İşte Griselda Blanco hakkında merak edilenler haberimizde… GRİSELDA BLANCO KİMDİR? Griselda Blanco Restrepo, 15 Şubat 1943 tarihinde Kolombiya'nın Cartagena, Bolívar şehrinde doğan bir Medellín Karteli üyesi ve yasadışı uyuşturucu kaçakçısı. Blanco, doğduğu Cartagena'dan Medellín'e, üç yaşında annesi Ana Lucía Restrepo ile taşındı. Burada küçük suçlara bulaşarak suç dünyasına adım attı. Eski sevgilisi Charles Cosby, Blanco'nun 11 yaşında kaçırıldığını, fidye girişiminde bulunduğunu ve sonunda kendi mahallesinin yakınındaki lüks bir mahallede oturan bir çocuğu vurduğunu ifade etti. Blanco, henüz 13 yaşındayken yankesicilikle ilgilenmeye başladı. 16 yaşında, üvey babasının cinsel istismarından kaçmak için evden ayrıldı ve 20 yaşına kadar Medellín'de suç işlemeye devam etti.1980'lerden 2000'lerin başına kadar süren dönemde, Miami merkezli yasaklı madde ticaretinde etkin bir rol oynayarak yeraltı dünyasında öne çıkan isimlerden biriydi. Kolombiya'dan New York, Miami ve Güney Kaliforniya'ya kokain taşımasıyla bağlantılı olarak yaklaşık 2.000 cinayetten sorumlu tutuldu.  GRİSELDA BLANCO NEDEN ÖLDÜ? 2012 yılının 3 Eylül gecesi, Medellín'de 29. Cadde'deki Cardiso kasap dükkanından 150 dolar değerinde et alışverişi yaptıktan sonra, motosikletli kişiler tarafından saldırıya uğradı. Bu saldırıda başından ve omzundan olmak üzere iki kez vurulan Blanco, kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Griselda Blanco, 69 yaşında hayatını kaybetti.

Netflix’ten iptal kararı! Percy Jackson Spinoff’u yayınlamayacak! Haber

Netflix’ten iptal kararı! Percy Jackson Spinoff’u yayınlamayacak!

Aralık ayı itibarıyla Disney+’da yayınlanmış olan dizi öncesinde Percy Jackson evreni, Kane Chronicles kitaplarıyla birlikte bir film üçlemesi serisi ile Netflix’te büyümeye hazırdı. Bu açıklamanın yapılmasının ardından tam dört yıl geçmişti. Ancak yazar Rick Riordan, Netflix’in yapacağı bu projeyi gerçekleştirmeme kararı aldığını belirtti. Önceden duyurulan ve herkesin merakla beklediği filmin iptali meraklılarını üzdü. Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles, dört yıl aradan sonra iptal kararı geldi Riordan, bu kitapların film yapılmasından vazgeçildiğini ifade etti. Netflix’ten bu filmler konusunda onay gelmedi. Sonuç olarak, filmleri yapmak isteyen bir stüdyo için, ön prodüksiyon maliyetleri çıkacak ve bunları karşılamak zorunda kalacaktı. Riordan’a göre, bu durum her zaman görülen ve alışılmış bir durum. Akış hizmetlerinin kemer sıkma politikası uygulayarak para tasarrufu yapabilmek adına iptal edebilecekleri yapımları gözden geçirdiklerini bildirdi. Kane Chronicles’ın rafa kalkmasını engelleyemedi Percy Jackson ve Olympians için yakın geçmişte duyurulan ikinci sezon yayınlanmasına rağmen, Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ın yapım aşamsının iptalini engelleyemedi. Riordan, geçmiş dönemlerde de söz ettiği bir diğer karakter olan Magnus Chase için planlanan spinoff için ise şimdilik beklemede kalmamız gerektiğini duyurdu. Kane Chronicles, Percy gibi tanrıların torunları olarak bilinen sihirbaz kardeşler Carter ve Sadie’ye odaklanıyor. Ancak Percy ve yakınında bulunan diğer karakterler Yunan tanrılarından geliyor. Fakat  Kane kardeşler Narmer ve Ramses the Great’ten geliyor ve onların yaşadıkları daha çok Mısır tarihi ve mitolojisi çevresinde oluşuyor. Onların üçlemesi ve onlarla birlikte geçen diğer kısa hikayeleri ayrıca ana seriden daha çok genç yaşta olan kişilere odaklı olacak. Percy Jackson Olympians dizisi şu anda Disney+ platformunda yayınlanmaya devam etmekte. Bununla birlikte Netflix Percy Jackson spinoff’u Kane Chronicles’ı da halen daha devralması mümkün olabilir.

Avatar: The Last Airbender dizinin son fragmanı yayımlandı! Haber

Avatar: The Last Airbender dizinin son fragmanı yayımlandı!

22 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda yer alacak dizinin sevenleri için geri sayım bitti diyebiliriz. Nickelodeon’un sevilen animasyon dizisinden uyarlama Avatar: The Last Airbender son fragmanıyla sevenlerini de heyacanlandırdı. Dizi bugün itibarıyla Netflix platformunda yayınlanacak. Netflix platformunda yayında! 2005 yılından 2008 yılına kadar devam eden Nickelodeon çizgi filmi, dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 2010 yılında M. Night Shyamalan ilk canlı aksiyon uyarlamasına imza atarken, filme gelen olumsuz eleştirilerden sonra tüm zamanların en kötü uyarlama filmi olarak anılmasına sebep oldu. 22 Şubat itibarıyla Netflix ekranlarında olacak olan canlı aksiyon Avatar: The Last Airbender dizisinin uyarlama olduğu için bu kötü eleştirilerin silinip silinmeyeceği de merak edildi. Dizi konusu açısından oldukça dikkat çekerken, hayranlıkta uyandırıyordu. Avatar: The Last Airbender, dört ülkeye bölünen ve her biri dört unsurdan birinde şekillenen bir fantezi dünyasında geçmektedir. Dizinin konusu! Albert Kim dizinin baş yazarlığını yaparken, Roseanne Liang, Michael Goi, Lindsey Liberatore ve Dan Lin dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenmektedir. Dizinin başrollerinde; Gordon Cormier, Ian Ousley, Kiawentiio, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung, Daniel Dae Kim, Elizabeth Yu, Ken Leung isimli oyuncular yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularının yanında: Lim Kay Siu, Amber Midthunder, Utkarsh Ambudkar, Thalia Tran, Momona Tamada, James Sie, Danny Pudi, Arden Cho, George Takei rol almaktadır. Dizide Ateş Ulusu’nun dünyaya saldırması ve savaş ilan etmesinin ardından bir yüzyıl sonrasını, dört elementin hepsine hakim bir avatar Aang ismindeki Hava Bükücü’nün keşfi anlatılır.

Avatar: The Last Airbender dizisi ne zaman çıkacak? İlk fragman yayınlandı! Haber

Avatar: The Last Airbender dizisi ne zaman çıkacak? İlk fragman yayınlandı!

Netflix'in popüler animasyon dizisi "Avatar: The Last Airbender", platformda büyük ilgi gören ve 2005 yılında Nickelodeon tarafından yayınlanan 3 sezonluk bir yapım olarak öne çıkıyor. Bu dizi, Aang, Katara ve Sokka'nın maceraları etrafında dönmekte ve dört farklı element bükebilen bir Avatar'ın dünyada kurtarma çabalarını anlatmaktadır. Netflix, bu sevilen animasyondan uyarlanan canlı aksiyon dizisinin fragmanını ve posterini yayınlandı. Avatar: The Last Airbender karakterleri canlandıracak oyuncular arasında Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee ve Daniel Dae Kim gibi isimlerin yer almasıdır. Dizinin paylaşılan posterinde, Aang, Katara, Sokka gibi karakterlerine bakış atmamıza sağlıyor. Aynı zamanda üçlünün üzerinde gezindiği, hayranların gönüllerinde taht kuran uçan bizon Appa ve tatlılığıyla çok sevilen kanatlı lemur Momo’yu da görebiliyoruz. Netflix Avatar: The Last Airbender canlı aksiyon dizisi, animasyonun başarısına dayalı büyük bir merak uyandırmış gibi görünüyor. AVATAR: THE LAST AİRBENDER NETFLİX’TE NE ZAMAN ÇIKACAK? Avatar: The Last Airbender dizisinin canlı aksiyon versiyonu için hazırlıklar devam ederken, platformun 22 Şubat 2024 tarihinde diziyi lansmanla buluşturacağı açıklandı BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Netflix dizisi Terzi’nin 3. Sezon yayın tarihi belli oldu! İşte ilk fragman

Netflix’ten gençlere “Kısa Dizi Yazım Atölyesi” fırsatı Haber

Netflix’ten gençlere “Kısa Dizi Yazım Atölyesi” fırsatı

Lider eğlence servisi Netflix, Türkiye’deki kreatif sektörün geleceğini şekillendirecek gençler yetiştirmek üzere yeni bir atölye çalışması başlattı. İlk kez gerçekleştirilen Netflix Kısa Dizi Yazım Atölyesi’nin kontenjanı tümüyle deprem bölgesindeki üniversitelerde okuyan öğrencilere ayrıldı. Katılımcılar arasında İnönü Üniversitesi’nden 5, Harran Üniversitesi’nden 4, Gaziantep Üniversitesi’nden 4, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nden 3, Çukurova Üniversitesi’nden 3 ve Akdeniz Üniversitesi’nden 1 olmak üzere toplamda 20 öğrenci yer alıyor. Bir yıl boyunca devam edecek eğitimin ilk aşaması, geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleştirildi. Öğrenciler bu aşamada uluslararası dizi/film yönetmeni ve yapımcısı Luke Eve ve senarist Melisa Üneri’den eğitim aldı. Sonraki aşamalarda öğrenciler Netflix ekibi ve Türkiye'nin önde gelen sanatçıları tarafından verilecek online eğitimlere katılacaklar. Atölye sonunda ise öğrenciler geliştirecekleri kısa dizi projelerini Netflix Türkiye ekibine sunma fırsatını yakalayacaklar. Netflix Kısa Dizi Yazım Atölyesi, Netflix'in kreatif sektörün geleceğine katkı sağlamak ve yeni yetenekleri sektöre kazandırmak amacıyla yürüttüğü Grow Creative projesinin imzasını taşıyor. Bugüne dek Türkiye'de gerçekleştirilen Grow Creative projeleri arasında Güney California Üniversitesi desteğiyle düzenlenen Yaratıcı Yapımcılık Programı, Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığıyla açılan Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi, Tatino Films ve Impact Hub İstanbul işbirliği ile sunulan Netflix Series Lab projesi de dahil olmak üzere pek çok farklı girişim yer alıyor. BU HABER DE DİKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Netflix en iyi komedi dizileri

Yakın açıdan linç kültürü: Karanlık Gece Haber

Yakın açıdan linç kültürü: Karanlık Gece

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülünü alan, Özcan Alper’in senaryosunu yazar Murat Uyurkulak’la birlikte kaleme aldığı ‘Karanlık Gece’ (2022) filmi, Netflix aracılığıyla geçen hafta yeniden izleyiciyle buluştu. Film, Türkiye Netflix’inde en çok izlenen filmler sıralamasında kısa sürede birinci sıraya otururken, Alper’in önceki filmleriyle örtüşen bir şekilde politik bir temanın etrafında dolaşıyor. FİLME DAİR Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez. Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır? Öte yandan, Berkay Ateş, Cem Yiğit Üzümoğlu, Pınar Deniz, Taner Birsel ve Sibel Kekili’nin rol aldığı 2022 yapımı film, son yıllarda acı bir Türkiye gerçeğine dönüşen linç meselesini de etraflıca ele alıyor. Bu nedenle film, kartopu oynadığı için öldürülen gazeteci Nuh Köklü’ye adandı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Netflix en iyi komedi dizileri

Netflix en iyi komedi dizileri Haber

Netflix en iyi komedi dizileri

Dünyanın dört bir tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Netflix, içerisinde yer alan dizi ve film çeşitliliği ile pek çok zevkten insanın aradığı içeriği bulmasını sağlıyor. Komedi dizisi arayanlar için de birçok seçeneğin yer aldığı platformda, son yıllar ön plana çıkan 5 komedi dizisini sizin için listeledik. Netflix’te yayınlanan en iyi 5 komedi dizisi Netflix’te yayınlanan ve izleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan komedi dizilerinden en iyi 5 tanesini birlikte inceleyelim. Disenchantment Netflix orijinal yapımı olan Disenchantment, Amerikan yetişkin fantezi animasyon durumu komedisi bir dizidir. Kara mizahın baskın olduğu dizide Dreamland isimli bir Orta Çağ krallığı bulunur. Bu krallığın prensesi Bean, alışılagelmiş prenses profillerine hiç benzemez. Alkolik ve asi bir kişiliği bulunan Bean, Elf arkadaşı Elfo ve kişisel şeytanı Luci’nin maceralarını konu edinir. The Good Place Eleanor isimli bir kadın öldükten sonra kendisini The Good Place isimli bir yerde bulur. Ancak burada olması bir hatadır. Son derece bencil bir karaktere sahip olan Eleanor Shellstrop, gelmiş olduğu The Good Place isimli yerden gitmemek için birçok yol dener. NBC televizyon kanalında yayınlanan ABD fantastik komedi dizisi olan The Good Place, Netflix’te en fazla izlenen komedi yapımları arasındadır. Brooklyn Nine-Nine 2013 yapıımı Brooklyn Nine-Nine, Netflix’de yayınlanan komedi dizilerinden biridir. Brooklyn’de bir polis ekibinin yaşadıklarının konu edildiği dizi, ABD’de Fox tarafından yayınlanmaktadır. Dünyanın dört bir tarafından izleyiciye sahip olan Nwtflix’in Brooklyn Nine-Nine’ı bünyesinde barındırması, dizinin geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Her bölüm ayrı bir olayın yaşandığı dizide, her karakterin kendine has bir tavrı bulunur. Jake Peralta isimli dedektifin, ekibinin başına yeni bir yüzbaşı atanması üzerine disipline olmak zorunda kalması ve iyi bir takım oyuncusu haline gelme süreci dizide işlenir. Çok sayıda komik sahnenin yer aldığı dizi, En İyi Komedi Dizisi ve En İyi Komedi Aktörü (Andy Samberg) olmak üzere iki Altın Küre Ödülü’nün de sahibidir. Atypical Netflix yapımı bir dizi olan Atypical, otizmli bir gencin yaşadıklarını konu edinir. 18 yaşındaki Sam, otizm spektrum bozukluğu olan bir gençtir. Bir gün kız arkadaş edinmek istediğine karar verir ve bu isteği onu pek çok macera yaşayacağı günlere sürükler. İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan Atypical, Netflix’in fazla ilgi gören komedii dizilerinden bir tanesidir. Living With Yourself 18 Ekim 2019 tarihine Netflix’te yayınlanan Living With Yourself, bilimkurgu komedi ve dram türü bir dizidir. Dizinin başrollerini Paul Rudd ve Aisling Bea paylaşır. Dizinin konusu ise şu şekildedir: Yaşadığı hayattan keyif almayan Miles, bir gün alışveriş merkezinin spa’sına gider. Burada ona tuhaf bir işlem uygulanır. Miles kendine geldiğinde hiç beklemediği bir şey olur. Kendisinin daha iyi bir versiyonuyla yer değiştirmiş olduğunu fark eder. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ölmeden önce izlenmesi gereken 10 film

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.