TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Netflix en iyi aksiyon filmleri

Netflix en iyi aksiyon filmleri hangileri? Yer ve zaman fark etmeksizin izlenebilecek Netflix aksiyon filmleri. İşte Netflix’ten seçerek hazırladığımız liste…

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 22:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Netflix en iyi aksiyon filmleri

Her yaştan insanın kendi zevkine göre pek çok dizi, film, belgesel ve program içeriği bulabileceği bir platform olan Netflix, içerisinde yer alan aksiyon filmleri ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. İstediğiniz yer ve zamanda Netflix üzerinden izleyebileceğiniz 5 aksiyon filmini sizin için sıraladık.

Netflix’te yayınlanan en iyi 5 aksiyon filmi

Netflix’te izlemek için sürükleyici aksiyon filmleri arayanlar dikkat! Bu 5 filmi çok seveceksiniz.

rednotice_ilkses

Red Notice

Yönetmenliğini ve senaristliğini Rawson Marshall Thurber’ın üstlendiği Red Nitoce, 12 Kasım 2021 yılında vizyona giren aksiyon, macera ve dedektiflik filmidir. Konusu ise şu şekildedir: Bir Interpol ajanı, dünyanın tanıdığı ve en çok aranan sanat eseri hırsızını yakalamak için çalışmaya başlar. Bu hırsız için kırmızı bülten çıkarılır ve FBI’ın en iyi profil uzmanı olarak görev yapan John Hartley, bu süreçte hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. The Bishop’ı yakalamak için çıktığı bu yolda, bir başka hırsız olan Nolan Booh ile ortaklık kurmak zorunda kalır ve bu ortaklık aksiyon dolu bir maceranın başlangıcı olur. Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’un paylaştığı Red Notice, Netflix’te yer alan aksiyon komedi tarzında bir filmdir.

assassinscreed_ilkses

Assassin’s Creed

23 Aralık 2016 yılında Fransa, İngiltere ve ABD ortak yapımı olarak vizyona giren Assassin’s Creed, özellikle oyununa düşkün olan kişiler tarafından yoğun ilgi gördü. Yönetmen koltuğunda Justin Kurzel’in oturduğu filmin senaryosunu ise Michael Lesslie, Adam Cooper ve Bill Collage üstleniyor. Assassin’s Creed film konusu ise şu şekildedir: Callum Lynch, ölüme mahkum edilmiş bir suçludur. Son derece zengin bir şirket olan Abstergo Industries tarafından ele geçirilir ve Animus Projesi’ne dahil edilir. Kişilerin atalarından kalan ve genetik kodlarına işleyen tüm anı ve becerilerini ortaya çıkarmayı hedefleyen bu proje ile Callum Lynch, atalarının olağanüstü yetenekleri ile donanır. Bu olaydan sonra geçmişteki en büyük düşmanı olan Tapınakçılar ile mücadele etmeye başlar.

thegrayman_ilkses

The Gray Man

Mark Greaney’ın aynı ismi taşıyan romanından esinlenilerek senaryolaştırılan The Gray Man, 22 Temmuz 2022 yılında seyircisi ile buluştu. Joe Russo ve Anthony Russo’nun yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryosunu Christopher Markus ve Stephen McFeely kaleme aldı. The Gray Man film konusu ise şu şekilde karşımıza çıkar: Court Gentry bir CIA ajanıdır. Son derece profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiği suikastleriyle ünlüdür. Fakat bir gün işler değişidir ve avcı konumundan av konumuna düşer. Bu sürekte hem müşterisinin hem de ailesinin güvenliğini sağlamaya çalışır.

dusmanikorurken_ilkses

Düşmanı Korurken

Daniel Espinosa’nın yönettiği Düşmanı Korurken filminin senaryosunu, Terry George ve David Guggenheim üstleniyor. Başrollerini Denizel Washington ve Ryan Reynolds’ın paylaştığı 2012 yapımı filmin konusu ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: Cape Town şehrinde yaşayan Matt Weston, sıradan bir hayat süren bir CIA ajanıdır. Saha tecrübesi olmadan 1 senedir görevini sürdürmektedir. Bir gün karşısında 10 yıldır kaçak durumda olan eski CIA ajanı Tobin Frost çıkar. Yakalanan ve Matt Weston’ın çalıştığı merkeze getirilen Frost, burada sorguya çekilir. Ancak paralı askerler merkezi basar ve ikili kendilerini öldürmeye çalışan kişileri bulana kadar güvenli bir bölgeye kaçmak zorunda kalır.

tetikci_ilkses

Tetikçi

2007 yapımı Tetikçi filmi, eski bir keskin nişancının son bir iş için göreve çağırılmasını konu edinir. Göreve geldiğinde ABD Başkanına yönelik hazırlanan bir suikast tuzağının içerisine çekildiğini anlar ve bu komployu çözmek için verdiği mücadele anlatılır. Başrollerini Mark Wahlberg, Michael Peña ve Danny Glover’in paylaştığı Tetikçi filminin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua oturuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.