TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası'nda denize girilecek ücretli ve ücretsiz plajlar... Kuşadası'nda beach fiyatları ne kadar?

Türkiye'nin en popüler tatil bölgelerinden biri olan Kuşadası sahip olduğu plajlarıyla da tatilcilerin dikkatini çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kuşadası'nda denize girilecek ücretli ve ücretsiz plajlar... Kuşadası'nda beach fiyatları ne kadar?

İster ücretsiz halk plajlarında huzurlu bir gün geçirmek isteyin, ister lüksün tadını çıkarabileceğiniz ücretli beach club'larında vakit geçirmek isteyin, Kuşadası size birçok seçenek sunar. İşte sizler için derlediğimiz ücretli ve ücretsiz  beach ve plajlar...

ÜCRETLİ OLAN BEACH'LER

TREN BEACH CLUB

Kuşadası'nın en popüler plajları arasında Tren beach club gelmektedir. Birçok imkânın yer aldığı bu plajda muhteşem bir işletme bulunmaktadır. Hem şezlong hem de şemsiye kiralayabiliyorsunuz. Aynı zamanda eğer güneşlenmek için bir güneş kreminiz yoksa yine burada yer alan işletme sayesinde güneş kremi de satın alabilirsiniz. Tren Beach Club giriş ücreti kişi başı 275 TL’dir.

ARTEMİS BEACH CLUB

Gündüz eğlencenizi geceye taşımaya hazır mısınız? Artemis Beach Club gündüzleri misafirlerine plaj hizmeti verirken, akşamları da eğlence mekânı olarak hizmet veriyor. İşletmenin restoran bölümü birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek menüsüne sahip. Artemis Beach Club, Artemis Sitesi yanında bulunduğu için site sakinleri tarafından da çokça tercih ediliyor.

Denizi sığ, dalgasız, suyu sıcak, ince ve yumuşak kumlardan oluşuyor. Bu sayede çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenlerin de rahatlıkla tercih edebileceğini belirtmek isteriz. Plajda loca kiralama seçeneği de bulunuyor.

Tesis imkanları

Duş

Loca

Bar

Tuvalet

Şemsiye

Cankurtaran

Otopark alanı

Dinlenme alanı

Kafeterya

Canlı müzik

Soyunma kabini

Artemis Beach Club 2023 giriş ücretleri

Plaja giriş ücretli

Şezlong + şemsiye: 100-150 TL

JADE BEACH CLUB

2023 yılında yenilenmiş konsepti ile yaza merhaba diyen Jade Beach Club birbirinden güzel içecek ve yiyecekleriyle misafirlerini bekliyor. Jade Beach Club, Yılancı Burnu Plajı üzerinde bulunuyor. Yaz aylarında çok tercih edilen Jade Beach Club, misafirlerini rahat ettirmek için özel olarak tasarlandığını söyleyebiliriz.

Denize sıfır şezlongları, dj eşliğinde gün boyu süren müziği, ince kumlarla kaplı sahil şeridi, tertemiz ve berrak denizi ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. İşletmede çocuklu aileler için çocuk oyun alanları bulunuyor.

Denize sıfır olan plaja girişler ücretliyken, plajda hizmet veren özel localar, zengin ve lezzetli menüye sahip restoranlar ve birden farklı renge sahip şezlonglar bulunuyor.

Tesis imkanları

Duş

Tuvalet

Şemsiye

Gözetleme kulesi

Cankurtaran

Otopark alanı

Su sporları

Mini iskele

Plaj bar

Vale

Soyunma kabini

Jade Beach Club 2023 giriş ücretleri

2 şezlong + 1 şemsiye: 300-350 TL

MİRACLE BEACH CLUB

Eşsiz bir deniz ve harika Kuşadası manzarasının yanı sıra, birbirinden çeşitli imkanlar sunan Miracle Beach Club restoranı, plajı, gece kulübü ve muhteşem denizi ile birçok alanda hizmet vererek yerli ve yabancı birçok turistin beğenisini topluyor.

Restoranında birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerin tadına bakabilir, gündüz eğlencenizi geceye taşıyarak eğlenmeye devam edebilirsiniz. Gece yapılan eğlence programları ile tatilinizi daha da keyifli hale getireceğinize inanıyoruz. HABER MERKEZİ

BU HABERDE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kuşadası rehberi: Kuşadası’na nasıl gidilir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.