TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam da onlarla birlikte okula gitti

Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş Yukarıgüllüce Mahallesi’nden öğrenci almaya gelen öğrenci servis aracına binerek öğrencilere sürpriz yaptı

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kaymakam da onlarla birlikte okula gitti

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Yukarıgüllüce Mahallesi'nden taşımalı sistemle ilçe merkezinde eğitim öğretime devam eden öğrenciler sabahın ilk ışıklarıyla okul servisine bindiklerinde Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş ile birlikte okula yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Taşımalı eğitim yapan öğrencilerin okullarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını denetlemek amacıyla Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş Yukarıgüllüce Mahallesi’nden öğrenci almaya gelen öğrenci servis aracına binerek öğrencilere sürpriz yaptı. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, ilçe merkezindeki Fatih İlkokulu’nda ve Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerle taşımalı servis güzergâhı boyunca sohbet ederek öğrencilere simit ve peynir ikramında bulundu ve okullarına kadar eşlik etti. Öğrenciler de Kaymakam Halil İbrahim Okumuş ile aynı araçta yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşarken kendisine teşekkür etti. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş’a Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da eşlik etti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Manisa’da okula yuva yapan kırlangıç göç etti

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.