TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En başarılı başkanlar arasından ilk 3’te

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı'nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında ilk 3’te yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 16:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
En başarılı başkanlar arasından ilk 3’te

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan bir ankete göre; Cumhur İttifakı'nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ilk 3’te yer aldı.

Bir araştırma şirketi, vatandaşlara Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını sorarak, anket düzenledi.

Türkiye geneli parti dağılımlarını tespit edebilmek için 25 ilde, 88 ilçe ve köyde, yaş, cinsiyet, il ve ilçe kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 4 bin 221 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüzde 53,8 oranıyla en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, 3’üncü sırada yer aldı.

Çalışma sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 1’inci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2’nci, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 3’üncü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 4’üncü ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5’inci sırada yer aldı.

Başkan Ergün Manisalılara teşekkür etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı konu ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Cengiz Ergün, şu ifadelere yer verdi: “Tarafsız kamuoyu araştırmalarında, halkımızın içinde olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, ortaya koyduğumuz proje ve hizmetlerimizde kıymetli hemşehrilerimizin desteğini ve teveccühlerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Araştırma sonuçları gösteriyor ki, şehrimiz için ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz, Manisalı hemşehrilerimizde karşılık buluyor. Şahsıma gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla Manisa’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz.”

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Manisa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.